×
Novosti
LJETNA EUFORIJA
Utisci sa “SAVRŠENO LJETO"

Nove koreografije donijele su nam nove pokrete za koje si imala priliku da osjetiš koliko su zabavne a u isto vrijeme intezivnije, ali opcije su brojne zato ćeš moći ubrzo savladati i da dostigneš svoj maksimum. A to je i najvažnije!

Uz nove koreografije, pokrete i novu muziku pobjedila si osim vrućine i predrasude da dobrobit je sezonska.

Pravo ljetno osvježenje!

Ko je bio – zna koliko je veselo bilo. Sa nama su bile tvoje drugarice i drage osobe koje su imale prilike da se upoznaju sa našim trenericama i da vide mjesto u kojem provodiš lijepo i veselo vrijeme daleko od svakidašnje rutine, obaveza i sekiracija :)

Nadamo se da ti se dopalo jednako kao i nama.

Pitali smo naše vjerne članice kao i naše gošće kako im je bilo na promociji:

 Atmosfera sinoć je bila luda pozitivna. Totalno pozitivna energija. Svi su u svom fazonu prate koreografije, a svi plešu i vidiš da se dobro zabavljaju 

 Ovo mi je prva promocija i stvarno sam oduševljena. Vježbam redovno ali svi trenera zajedno, napravili su super atmosfera. Nove koreografije su drugačije od onih što smo navikli i sviđa mi se, a za  promociju mogu reći da je bila fantastična 

 Super je bilo, nove koreografije su odlične, pravo osvježenje. Atmosfera je bila domaćinska kako meni odgovara 

 Dopalo mi se što je jako lijepo bilo organizovano i voćni štapići su baš dobrodošli za osvježenje 

Dokazala si sebi da možeš vježbati u bilo kojim vremenskim uslovima i vjerujem da ti je bilo jako lijepo i prijatno kad si izašla iz kluba poslije treninga. Više nisi osjećala da je tako vruće kao kad si došla.

Naša direktorica Giovanna lično ti se  zahvalila na ukazanom provjerenju i pohvalila je sve vježbačice koje su se od Marta mjeseca priključile i redovno danas vježbaju po novom konceptu rada.

Ispunili smo obećanja i svaki dan ćemo nastaviti da zadovoljimo tvoje očekivanje i opravdamo tvoje povjerenje. Također je najavila da će ovo ljeto biti ispunjeno sa još događaja, novi termini na otvorenom i zabavna igra koji se zove “IZAZOV” na koju biste mogli osvojiti od 1 do 3 mjeseca besplatnih treninga osim nevjerovatnih benefita  

Od naredne sedmice ćemo startati sa igrom ali već od danas možeš zakazat na Front Desku razgovor sa svojom ličnom asistenticom koja će ti biti na raspolaganju za dodatne informacije.

Na fotografijama možeš pogledati kako je tebi i drugima bilo na “SAVRŠENO LJETO” i sačuvati kao lijepu uspomenu na jučerašnji dan.

I za kraj, posebno želimo da se zahvalimo vama vježbačicama koje ste došle u velikom broju i po ko zna koji put dokazale kakvu vatru u sebi imate i našim trenericama Berini, Dijani, Mireli i Ivani koje su mnogo doprinijele ovoj zaista prelijepoj večeri.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost