×
Novosti
2 KORAKA OD 10 KOJI TI MOGU RADIKALNO PROMJENITI ŽIVOT
Voli sebi i živi najbolje što možeš!

Jučer smo razgovarale o tome kako je bitno da promjeniš svoj pristup kako bi mogla pozitivno utjecat na svoj život.

Postavi sebi prava pitanja kako bi mogla otkriti šta te najviše muči.

Kreni sa malim koracima prema naprijed.

Danas radimo još dva koraka prema naprijed:

3. Donesi odluku:

Vrijeme je da doneseš odluku. Ponekad tvoje razmatranje za nešto može te držati zaglavljenom i može ti stvoriti energetske blokove koji te sprječavaju da se krećeš prema naprijed.

Hoću... Neću.. Hoću...Neću... i na kraju ništa ne preuzimaš da radiš.

Napravi spisak prednosti i mana fizičke aktivnosti, meditiraj ili baci novčić… vrijeme je da prestaneš sa strahom koji je izazvan razmatranjem. 

Odluči danas da ćeš napokon odabrati put ka svojoj dobrobiti da li je to šetanje, fitnes, plivanje, planinarenje itd. ili bilo koja druga fizička aktivnost u kojoj uživaš i za koju ti neće biti teško da odvojiš vrijeme.

Uvijek se možeš predomisliti, ali na početku najbolje je da se konsultuješ sa profesionalcem koji će zajedno sa tobom odabrati šta je najprikladnije za tebe kako bi mogla u potpunosti da vjeruješ u svoju odluku i nastaviš dalje.

 Tvoja mantra

“Danas si dajem dopuštenje da iskoračim iz straha i sumnje i vjerujem svojim instinktima i odlukama. Imam dovoljno samopouzdanja koje mi je potrebno da donesem odluku, tako da mogu krenuti naprijed.”


Nemoj da ti zdravlje ovisi od nekoga drugog, posla, vremena, muža, porodice i sli. Ako ne misliš ti na sebe neće niko drugi a strah se pobjedi tako što ćeš se pokrenuti i rješavati sve redom šta ti smeta i uzrokuje nelagode.

4️. Ispunjenje:

Osjećaš li se ispunjeno u svom svakodnevnom životu? 

Ako je odgovor NE, danas ćeš biti u mogućnosti to promijeniti.

  • Razmisli o jednoj stvari koja ti donosi sreću, mislim na jednu stvar koju voliš da radiš.
  • Sada dopusti sebi da činiš jednu takvu stvar danas. 
  • Prestani s izgovorima i odvoji vrijeme kako bi učinila nešto što voliš i za koje smatraš da ti je potrebno da se osjećaš bolje i sretnije. 
  • Pokušaj uključiti više svojih strasti u svoj svakodnevni život.

Promjeni pristup prema fizičkoj aktivnosti koju misliš da ne voliš jer nisi nikad probala pa smaraš da nisi sposobna za to, da nije fitness za tebe jer je prenaporno ili si imala loše iskustvo.

 Tvoja mantra

“Danas biram da unesem kroz fizičku aktivnost više radosti i strasti u svoj život, razumijevanje da zaslužujem raditi stvari koje čine da se osjećam bolje, živo i ispunjeno.”

Učini svoj prvi korak sa nama... ne vjeruj nam na riječi nego zakaži svoju besplatnu konsultaciju na linku ispod i uvjeri se sama jesmo li pravi izbor za tebe ili ne.

Voli sebi i živi najbolje što možeš!



 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost