×
Novosti
KASTING ZA TRENERICE GRUPNOG FITNESSA
za novu sezonu 2020. godine

Ako voliš da radiš sa ljudima, ako si komunikativna i ako se ne plašiš novih izazova prijavi se!

Lifestyle Club za novu sezonu 2020. godine traži nove talente za vođenje najpopularnijih kurseva u našem klubu kreirane i prilagođene ženama i njihovim potrebama.

KAKVU OSOBU TRAŽIMO?

Tražimo komunikativne, otvorene i harizmatične djevojke koje vole i razumiju fitnes i koje uživaju u onome što rade. Bez obzira na tvoju spremnost, tehniku i kondiciju, pozivamo te da se prijaviš, jer tehnika se brzo nauči, a kondicija brzo stiče, ako svaki dan predano radiš na tome. 

Želja za usavršavanjem u svom poslu i stalno učenje su ključne karakteristike za trenerice koje tražimo.

Moto našeg tima je: „ZNANJE JE MOĆ“

DA LI JE NEOPHODNO ISKUSTVO?

Nije neophodno da imaš prethodno radno iskustvo kao instruktorica grupnog fitnesa, jer one koje budu izabrane, imati će priliku da uče od vodećih i najboljih trenerica iz oblasti grupnog fitnesa u našem klubu.

Ukoliko pokažeš naklonost ka fitnesu i radu sa ženama – bićeš izabrana da uz pomoć naših instruktorica pođeš putem Lifestyle Club obuke.

ŠTA TE OČEKUJE NA KASTINGU ZA BUDUĆE FITNESS INSTRUKTORICE?

Odabrane kandidatkinje će imati priliku da treniraju na kursevima ŽENA U FORMI 3.1, ZDRAVA LEĐA I PUMP i na taj način pokažu za koji trening imaju najviše afiniteta.

Ukoliko su istrajnost i upornost dio tvoje svakodnevice, a izazovi ono što te pokreće, nastavi da čitaš i pronađi treninge u kojima se prepoznaješ.

ZA KOJE TRENINGE TRAŽIMO INSTRUKTORICE?

ŽENA U FORMI 3.1

ŽENA U FORMI je trening koji kombinuje kardio, tonus i istezanje u jedan kompletan i prilagodljiv trening.

Ovaj program odgovara veoma velikom broju žena  koje žele svoje prve korake u fitnesu napraviti upravo dolaskom na ove treninge, te zato instruktorica će biti ta koja će ih navesti da zavole fitnes i nastave da treniraju.

Žene koje dolaze na ŽENA U FORMI 3.1 u potrazi su za dobrim osjećajem i zabavom na treningu, pa uvijek raspoložena i vedra instruktorica upravo to treba i da im pruži.

ZDRAVA LEĐA

ZDRAVA LEĐA je trening koji kombinuje elemente Pilatesa, Yoge,  i posturalnih vježbi koje pomažu u uklanjanju bolova u leđima, smanjuje stres i nježno oblikuje i ojačava cijelo tijelo.

Osoba koju tražimo je smirena, snažna i skoncentrisana, ima izvanrednu sposobnost da žene uči kroz vježbe, da predstavi odlično držanje i tehniku, posvećena svom poslu i željna usavršavanja.


PUMP

PUMP je trening sa tegovima koji jača i oblikuje tvoje tijelo aktivirajući sve mišiće vježbama poput čučnjeva, pritisaka i podizanja.

Instruktorice PUMP-a su žene od 25 do 45 godina, poželjno je da poznaju osnove treninga snage i osnovnu tehniku izvođenja pokreta sa opterećenjem. Potrebno je da izgledaju prirodno dok izvode pokrete sa šipkom i tegovima, i svojom tehnikom i izgledom budu primjer vježbačicama.

KAKO DA SE PRIJAVIM?

Prijavu za kasting možeš izvršiti putem e-maila  

info@lifestyleclub.ba

Potrebno je:

–  Da nam pošalješ svoj CV

– Propratno pismo u kojem ćeš napisati nešto o sebi i odgovoriti na sljedeća tri pitanja: 

1. Zašto želiš da se baviš fitnesom?

2. Zašto treba da izaberemo baš tebe?

3. U kojim programima se vidiš kao instruktorica i zašto?

Prijave su otvorene do 

11. OKTOBRA

Ukoliko te kontaktiramo i pozovemo na kasting, obavezno je da poneseš opremu za trening i budeš odmorna kako bi nam pokazala najbolju verziju sebe.


Aktivnosti
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost
KONKURS ZA TRENERA - 1 POZICIJA za 2020. godinu
Ocjenite aktivnost
KASTING ZA TRENERICE GRUPNOG FITNESSA za novu sezonu 2020. godine
Ocjenite aktivnost