×
Novosti
STIŽE NAM NAJBOGATIJI LJETNI RASPORED U GRADU!!

Koliko je teško trenirati ljeti, kada je vrijeme godišnjih odmora i  kada  sunce grije vani, poučeni iskustvom – dobro znamo.

Šta još znamo?

Da smo dali sve od sebe da napravimo raspored koji će se uklopiti u tvoje ljetne akivnosti.

Znamo da će ti se novi raspored treninga svidjeti jer jutarnji treninzi su upravo oni koji se uklapaju u  slagalicu tvog ljetnog  slobodnog vremena. Prije sunčanja, odmaranja i odlaska na bazen, a prije groznice ljetne večeri. Moći ćeš da se razbudiš  uz, Pump, LesMills Tone i Balance, a onda pun energije nastaviš da osvajaš dan.

Treninzi koje najviše voliš smješteni su u najbolje termine! Ne moraš da kalkulišeš, oni su ukalkulisani tako da ti termini odgovaraju.

Kratki treninzi, odlični rezultati! Ima li bolje kombinacije? Svima vam je dobro poznato da na našem rasporedu imamo i treninge koji traju 30 i 45 minuta, a veoma su efikasni.  Nekoliko ovakvih treninga sedmično je sasvim dovoljno da zadržiš i naviku i rezultate.

Ljetni raspored sa preko 30  treninga sedmično u jutarnjim  i večernjim terminima možete pogledati  na ovom linku, a ukoliko niste član, možete i zakazati svoj BESPLATAN probni trening.

KADA STUPA NA SNAGU?

U ponedjeljak 09.07  družimo se po novom, ljetnom rasporedu u Lifestyle Clubu .

Ne ustručavajte se i dalje da nam pišete, predlažete, sugerišete, promjene su uvijek dobre pogotovo ako su u vašu korist.

Vidimo se na treninzima

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost