×
Novosti
ZAŠTO NE PREKIDATI SVOJE TRENING NAVIKE NA LJETO
Lifestyle Club

Mnogo je razloga da ljeti ne praviš pauzu u treninzima. To je isto kao da praviš pauzu da se ne družiš sa svojim prijateljima sa kojima si svaki drugi dan.

Kako zadržati kontinuitet i ne prekidati svoje trening navike? Postoji mnogo razloga, ali mi vam donosimo neke od njih:

1. Za lijepo oblikovano tijelo, kontinuitet je najbitniji. Ako nema treninga, mišići neće ostati lijepo oblikovani. Uspavaće se preko ljeta, i biće jako teško da se ponovo pokrenu nakon 3 mjeseca.

2. Pauzama poništavate sve što ste do sada izgradili. Sav trud je uzaludan, još ako pomislimo koliko smo uložili truda i vremena. Mišići će krenuti da se opuštaju i da gube formu. 

3. Povratak je teži nakon ljeta. A najgora je rečenica kada kažete 'Od ponedeljka krećem'.

4. Trening neka vam bude kao zabava. Uživajte u čarima ljeta, a istovremeno pronađite trening u kojem ćete se zabaviti i zaboraviti na posebne rezultate.

5. Super trening možete da uradite i za 30 minuta. Važno je držati kontinuitet pa je dovoljno i nekih 30 minuta vježbanja, bilo da je to CXWORX ili BODYPUMP express.

6. Ako nemate nikakvih problema sa zdravljem osjetili ste možda nekad neku vrtoglavicu ili pad pritiska ili oticanje nogu koje su česte. Nije loše da se sklonite od vrućine i posjetite Lifestyle Club jer su kod nas uvijek ugodne temperature. 

7. Ne trebate čekati vrijeme za novi početak, početak je negdje iza vas, već da samo nastavite!

Ništa nije ljepše nego imati osjećaj nakon odrađenog treninga, zato neka vaša trening ljetna avantura počne! 



 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost