×
Novosti
NEVJEROVATNA FITNES ENERGIJA NA LESMILLS PROLJETNOJ PROMOCIJI #findyournext
Treninzi ispunjeni zabavom i druženjem

Još uvijek smo pod utiskom sinoć održane Proljetne promocije novih LesMills koreografija, zato želimo da vam se zahvalimo što ste trenirali sa nama.

Uprkos sunčanoj nedjelji došli ste na promociju i time ste nam pokazali da se čvrsto držite svojeodluke da izgledate i osjećate se dobro   i da probate novi program Les Mills Tone, obilježimo Jubilarno izdanje BODYATTACK 100 i  nove koreografije.

Treninzi ispunjeni zabavom, druženjem i nevjerovatnom fitnes energijom, koja je zaštitni znak Les Mills treninga, puni najnoviji muzičkih hitovi oduševili su vas.

LESMILLS TONE

LesMills TONE,  jako vam se dopao jer  je donio različite vježbe i sa Mirjanom pred vas postavio novi fitness izazov.

CXWORX 30

Rekli ste nam da je muzika u ovom izadnju CXWORX-a veliko osvježenje i da daje posebnu energiju  treningu. Tu su i nove vježbe za stražnjicu za koje ste rekle da će svakako osigurati željene rezultate. To nam je potvrdio i trener Nedim.

BODYATTACK 100

Jubilarno izdanje BODYATTACK 100 obilježili smo svečano kako i dolikuje jednom takvom programu. Žute majice, vaša energija i nagrade obilježile su ovu Proljetnu promociju. Sve pohvale našim trenericama Amini i Belmi.

NAGRADNA IGRA - Zašto volite BODYATTACK?

Čestitamo Emini Muftić na osvojenoj  nagradi, mjesečnoj članarini. Za sve ljubiteljice ovog treninga koje se nisu družile jučer sa nama najavile ste da mogu očekivati mnogo.

BODYPUMP 105

Za izdanje BODYPUMP 105 rekli ste nam da vam je najbolje dosada uz nove pjesme odlično ste se zabavili završili ponavljanja a da niste ni primjetili. Trenerica Amra kaže da ćete uz ovo izdanje postati snažnije.

Drago nam je bilo vidjeti vas radosne zbog povratka na binu našeg Damira koji će se uskoro vratiti u Klub i postati dio svog omiljenog tima.

BODYBALANCE 80

Za kraj novo izdanje BODYBALANCE 80  vam se jako dopalo. Pomoglo vam je da sa treninga izađete smireni i fokusirani na novu radnu sedmicu.  Smjenjivanjem različitih vježbi i poza “zaboravili” ste da je danas ponedjeljak.

NAGRADNA IGRA - Suplementacija 

Ilvana i Arna izvukle su dobitnicu nagradne igre Lifestyle Club vam poklanja suplementaciju sa slike. Dobitnica nagrade je Merima Omerašević.

ZA KRAJ...

A za sve koji su željeli, ali nisu uspjeli doći čekamo vas u redovnim terminima.

U prilogu je fotogalerija. Uživajte!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost