×
Novosti
Nova izdanja Les Mills uskoro u Lifestyle Clubu
Lifestyle Club

Nova izdanja Les Mills treninga samo što nije!!

Svaka promjena je dobrodošla, naravno, ako je na bolje. Startamo u nove pobjede nakon zimskog perioda kada je sve bilo u znaku praznika, i kada nismo mogli odoljeti  raznoraznim poslasticama.

Ukoliko si početnik i misliš samo što si naučio da svaki pokret izvedeš pravilno, dolazi novo izdanje. Ali da bi vidio rezultate, prihvati izazov!

Nova izdanja, novi rezultati 

Nova izdanja u mnogome mnogu utjecati na rezultate. U svakom novom izdanju zagarantovana je potrošnja kalorija  na svakom treningu. Za prvi put, potrošnja kalorija će biti manja nego na prethodnim treninzima. To je u sasvim u redu, jer novi pokreti se ne mogu odmah iz prve izvesti pravilno, jer su koraci nepoznati.

Na svakom idućem treningu, potrošnja kalorija se povećava. Tada dostižemo svoj maksimum. Onda dolazi period kada potrošnja kalorija opada. To je prirodno - jer kada idemo na jedan te isti trening duži vremenski period, tijelo je već upoznato, i naći će način da minimalizira potrošnju kalorija. 

Stoga, organizmu je potrebna promjena kako bi povećao potrošnju kalorija.

Novo izdanje koje vas čeka, daje vam upravo to. Nove korake, jednostavne, i  najvažnije – bolje rezultate. 


KADA STIŽU NOVA IZDANJA TRENINGA?

Nova izdanja treninga  kreću već 8. Aprila u Lifestyle Clubu. Ne propusti! 

Do tada, prati našu Facebook Lifestyle Club stranicu i  Lifestyle Club Instagram stranicu, kao i web stranicu da saznaš kako će izgledati nova izdanja treninga.

 
 

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost