×
Novosti
Zumba trening koji jednostavno morate voljeti
Zumba garantuje dobru zabavu uz motivirajuću muziku

Zumba je novi trend vježbanja u svijetu. Modificiranim kretnjama iz aerobika pridodaju se koraci iz raznih plesova. I dok učite nešto novo na treningu, vi cijelo vrijeme plešući učvršćujete tijelo.

Plesno ludilo, Zumba trening kroz plesne korake je namjenjena za sve dobne skupine.  Unosi pozitivne promjene u tijelu, podiže raspoloženje. Čak je i za one koji nikada nisu plesali životu, Zumba kroz jednostavne korake donosi  želju da se postane veliki zumbaš.

Pitali smo naše trenere da nam otkriju šta nas to čeka 15 novembra u prostorijama Cluba. 

 
Jasmin nam je otkrio da nas očekuje jako  dobra i zabavna atmosfera na promociji 15.11.2017. 

On kaže da će biti balkanskih, latino i reggaeton ritmova i poziva vas da  dodjete i sami se uvjerite. Bit će tu svega , puno novih koreogafija uz nove hitove. Očekujem vas, dodao je Jasmin.

 Amina nam  je otkrila da je spremila brže ritmove za ovu promociju.” Vježbačice prije svega mogu očekivati ritmove koji im neće dozvoliti da stanu,  jer prosto ta brzina i energija tjeraju na pokret! 


Spoj brzih i sporih ritmova stvorit će takav intenzitet da će vježbačice uskoro moći vidjeti rezultate na svom tijelu, obzirom da u svakoj pjesmu aktiviramo čitavo tijelo. Naravno, opće je poznato da je energija, zabava i smijeh neizostavan dio svakog treninga!  Kada smo je pitali koja je nova koreografija koja joj se posebno dopada, odgovorila je da vježbačice posebno vole tzv. “Battle” pjesme. Podiže se atmosfera na veći nivo, tada nastaje opšta zabava  i galama. Primijetila sam da, u posljednje vrijeme, moje vježbačice naročito vole tzv ' Battle ' pjesme. Tada se dijelimo u dvije grupe, nastaje velika zabava, galama, prosto energija dolazi do vrhunca. Tako da mogu otkriti da će pjesma 'Balada battle' podići atmosferu na veći nivo rekla nam je Amina. 

Na promociji 15 novembra Amra nam je otkrila da nas očekuje mnoštvo zabave sa dosta remixa.


 Fokus je više na cardiu i vježbama od kojih će i trbušnjaci posebno gorjeti. Za promociju pripremila sam  svoju novu omiljenu koreografiju " Quitate el top". Ona je spoj salse, reggetona i bachate. To su moja tri omiljena stila koja su spojena u jednu koreografiju tako da ne može da izostane rezultat.  Vježbači trebaju doći na promociju u srijedu jer balans koji je postignut između pjesama je sjajan, sa jakim i modernim melodijama. Sigurno ćete uživati kada čujte ove bitove poručila nam je Amra.

Vrijeme je da se bacimo na posao i da se uz ovo izdanje osjećamo sjajno, jer će plesna energija prštati na sve strane! :D 

 Prijavite se čekamo vas !!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost