×
Novosti
WORKOUT FOR WATER – NAJHUMANIJI FITNES DOGAĐAJ U LIFESTYLECLUB-u
Lifestyle club

Kako je Lifestyle club dio velike Les Mills zajednice koja svakog dana mijenja živote miliona ljudi širom svijeta, velika nam je privilegija što ćemo 18. novembra biti dio najvećeg dobrotvornog fitnes događaja ikada viđenog na svijetu.

UNICEF i Les Mills – zajedno pokreću svijet

U zemljama širom svijeta – na isti dan – održat će se Les Mills treninzi besplatni za sve koji žele da budu dio ovog velikog i humanog događaja. 

Tog dana, svaki trening koji se bude održao u klubu sadržati će posebno snimljenu pjesmu koja simbolizuje put koji jedno dijete u Africi treba da pređe i koliko energije treba da potroši kako bi došlo do osnovne ljudske potrebe – čiste  vode za piće. 

18. novembar – Workout for water

Kako smo napomenuli, 18. novembra u većini Les Mills klubova širom svijeta  održati će se besplatni treninzi sa jasnim ciljem – da se prikupe sredstva za pomoć najugroženijima na afričkom kontinentu.

Kako donirati sredstva?

Svi koji budu željeli da se priključe i podrže ovaj humanitarni događaj sredstva mogu donirati isključivo preko online platforme movetheworld.live koja je, u trenutku dok ovo čitaš, već aktivna i ima više od 1000 naloga klubova i instruktora širom svijeta.

LifestyleClub  – Workout for water

Pozivamo sve vas koji svakodnevno sa nama trenirate, sve vas koji ste nekada trenirali sa nama i sve vas koji možda nikada niste vježbali, a ovaj humani događaj bi mogao da bude vaš prvi korak divnog fitness putovanja, da 18. novembra dođete u Lifestyle club, jer obećavamo sjajne treninge, a treninzi će biti besplatni za sve!

Ukoliko želite da donirate sredstva, to već sada možete učiniti putem Lifestyle Club naloga na movetheworld.live, koji se nalazi na OVOM LINKU.

Svaki dolar se računa

Visina donacije nije bitna. Ona može biti jedan, dva, 10, 20 dolara… Mi ćemo vam tog dana pokloniti besplatne treninge, a vi ćete za uzvrat jednom djetetu obezbjediti čistu, vodu za piće.

Čekamo vas 18. novembra na treningu koji će pokrenuti svijet.
Čekamo vas 18. novembra za zajedno uđemo u historiju kao učesnici prvog, najvećeg humanitarnog fitnes događaja!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost