×
Novosti
LES MILLS BODY BALANCE TRENING
Lifestyle Club

O Body Balance treningu ne znaš ništa, kolikog je intenziteta, od čega se sastoji, ni kome je namjenjen? Nastavi da čitaš.

ŠTA JE BODYBALANCE?

BodyBalance je trening inspirisan jogom – trening koji će ti razbistriti um i osnažiti tijelo. U trajanju od 55 minuta inspirativne muzike istežeš se kroz seriju jednostavnih joga pokreta i elemenata pilatesa i tai chija.

KOME JE BODYBALANCE NAMENJEN?

Ukoliko ti je ovaj trening još uvijek nepoznat, instruktori pružaju opcije, koje ćeš bez sumnje moći da izvedeš bez velikog napora. Ako se joga nekada nalazila u tvom rasporedu treninga, voljet ćeš nijanse koje BodyBalance pruža. Ukoliko tek istražuješ opcije grupnog fitnesa, BodyBalance je pravi izbor za tebe. Sa druge strane, ako imaš zavidni staž u fitness centru, sportskoj sali ili atletskoj dvorani, BodyBalance će ti pomoći da unaprijediš svoju fleksibilnost i da se opustiš.

NAJVAŽNIJI BENEFITI BODY BALANCE TRENINGA

Veoma bitan dio BodyBalance treninga je kontrola disanja, koja uz inspirativnu muziku umiruje i koncentriše. Ovaj trening će unaprijediti fleksibilnost i povećati snagu tijela, a pritom smanjiti nivo stresa na minimum. Smirenost i zadovoljstvo poslije treninga dolaze tako što ćeš se  fokusirati se na sebe i svoj um.

    

Aktivnosti
TEAM TRAINING JE BUDUĆNOST FITNESA Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
FUN RUN – škola trčanja Lifestyle Club
Da li već neko vrijeme pokušavate sebe “da natjerate” da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?
Ocjenite aktivnost
TRENIRAJ BESPLATNO FREE PASS
Isprobajte jedan dan* besplatno i uvjerite se zašto je Lifetyle Club pravo mjesto za Vas!
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost