×
Novosti
LES MILLS BODYATTACK TRENING

Već ti je poznat Les Mills, poznaješ neke treninge, ali još uvijek nikada nisi trenirao BodyAttack? Kome je namjenjen? Kolikog je intenziteta? Trebaju li ti neke posebne vještine? 

ŠTA JE BODYATTACK? 

Ovo je visokointenzivan trening koji predstavlja kombinaciju atletskih pokreta poput  trčanja, iskoraka i skokova sa vježbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi. Energična muzika podstaći će te da pomjeriš svoje granice na svakom treningu. Na samo jednom treningu sagorjet ćeš više od 730 kalorija.

BENEFITI BODYATTACK TRENINGA 

Jedna od najvećih prednosti u vezi sa ovim treningom jeste što unapređuje funkcionalnu izdržljivost i snagu koja nam je potrebna za svakodnevno normalno funkcionisanje. Ovo je trening koji aktivira cijelo tijelo, pa samim tim sagorjeva ogroman broj kalorija, dok u isto vrijeme unapređuje koordinaciju i pokretljivost. Zahvaljujući ovom treningu svaki tvoj pokret biće brži i poletniji.

Trening uvijek možeš da prilagodiš tvom fitnes nivou. Instruktori će na svakom treningu pokazivati manje i više zahtjevne opcije kako bi trening bio prilagođen svačijoj fizičkoj kondiciji. Dobro je poznato da se snaga i izdržljivost grade postepeno, korak po korak.

KOME JE BODYATTACK NAMIJENJEN?

Da rezimiramo. BodyAttack odgovara svim godištima, nivoima kondicije i sposobnostima. Pokreti su jednostavni, a opcije dopuštaju da sam biraš svoj intenzitet. Vrlo brzo osjetit ćeš da si izdržljiviji. Naravno, da bi do poboljšanja došlo, moraš prvo da počneš. 

 Pronađi kurs RASPORED
 
 
TRENIRAJ BESPLATNO
FREE PASS
 

 

 
 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost