×
Novosti
BODYVIVE 44 – DOĐI I PROBAJ NEŠTO NOVO!
Lifestyle Club

BODYVIVE 44 je naš način da se zabavimo!

To je kombinacija pravog workout izazova uz sjajnu muziku koja će vas držati u trening zoni i od koje ćete tražiti još više. Jednostavnije kombinacije vježbi i malo sporija muzika učinit će da se više fokusiramo na treningu na tehniku i da radimo pravilnije pokrete veće amplitude kako bi izvukli sve benefite iz svake vježbe.

U ovom izdanju se svaki pokret slaže sa muzikom koji lahko možete prilagoditi sebi i ubrzo ćete početi da se krećete u ritmu koji će prijati vašem tijelu. Inovacije uključuju i jednu cardio pjesmu inspirisanu baletom, ali postoji i atletska verzija za sve koji ne vole balet.

Također puno inovacija ćete pronaći i u vježbama sa ekspanderom, koje će pokrenuti cijelo tijelo.

Posljednja napomena: izvinite za Shaky Shaky (možda i ne baš). Dobro će razumjeti oni koji budu probali novo izdanje BODYVIVE 44. 

Dodji i probaj nešto novo!
Aktivnosti
TEAM TRAINING JE BUDUĆNOST FITNESA Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
FUN RUN – škola trčanja Lifestyle Club
Da li već neko vrijeme pokušavate sebe “da natjerate” da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?
Ocjenite aktivnost
TRENIRAJ BESPLATNO FREE PASS
Isprobajte jedan dan* besplatno i uvjerite se zašto je Lifetyle Club pravo mjesto za Vas!
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost