×
Novosti
Kako odabrati Personalnog trenera?
Lifestyle club

Došla su vremena kada se svako naziva trenerom i to ne samo u sferi sporta i fitnesa nego i u onoj životnoj. Međutim pojava tako velikog broja trenera u biti i nije tako loša stvar ako se sagleda iz ugla ekspeditivnog klijenta koji prije jedne takve suradnje odradio domaću zadaću te jako dobro zna što radi. 

Svakako nećete sabirati lajkove nego pročitati objave, pogledati kakav video, saslušati reakcije drugih klijenata, proći kroz njihove rezultate i onda sastaviti listu pitanja koja ćete postaviti treneru kojeg ste odabrali. 

Što ste bolje odradili pripremu to ste sigurniji da ćete naići na pravog trenera koji će vas voditi ka ostvarenju vaših fitness ciljeva. Direktna preporuka osobe od povjerenja danas je najbolja garancija međutim osobe od povjerenja ne pronalazite na internetu, pitajte nekog ko je zaista razgovarao i direktno surađivao sa našim Personalnim trenerima. Naši zadovoljni klijenti su nam najbolja preporuka.


 Šta očekivati od odnosa klijent-trener?



Treneri u Lifestyle clubu grade  odnos sa klijentom u početku  slušajući i upijajući svaku informaciju od riječi do pokreta stvarajući sliku iz koje mora početi graditi čvrsti temelj buduće saradnje. Ispravljaljaju  pokrete verbalno i dodirom naglašavajući svoju prisutnost što će s vremenom vaš odnos učiniti privatnijim a radnu atmosferu produktivnijom. Ukazivanjem na pomake i napretke u odnosu na prošli trening klijenta navodi da razmišlja o istima te u klijentu  stvaraju onu sportsku “glad” koja je preduslov  za svaki rezultat u fitnes procesu.

Kada se priča pravilno gradi od temelja trener postaje prijatelj sa autoritetom, osoba kojoj klijent vjeruje i koju pažljivo sluša.

Personalni trener u Lifestyle Clubu je osoba sa kojom  podižete sposobnost življenja na jedan viši nivo. 

BESPLATNA KONSULTACIJA

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost