×
Novosti
PROBAJTE ZUMBU
Lifestyle Club

Zumba program spaja latino ritmove i jednostavne pokrete i stvara jedinstveni fitness program koji će vas jednostavno oduševiti.

Naš cilj je jednostavan: želimo da vježbate, zavolite vježbanje i postanete ovisni o njemu. 

Ljubitelji Zumba-e postižu rezultate koji će trajati dugo, iskusivši pritom potpunu eksploziju jednog sata plesanja i gubljenja kalorija. Zumba se sastoji od intervala brzih i sporih ritmova i vježbanja s opterećenjem kombiniranih kako bi učvrstili i oblikovali vaše tijelo i istovremeno reducirali i istopili masno tkivo. Na sve to dodamo još malo latino okusa i internacionalnog štiha i dobili ste sat ZUMBE!


Zumba spaja hipnotizirajuće latino ritmove s koracima koji se lako prate i tako stvara dinamičan program tjelovježbe koji će Vas očarati.

Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu, bili Vi muško ili žensko, Zumba- formula osnovnih plesnih koraka čini Zumbu dostupnu svima. Na treningu  Zumbe se stvara zabavna atmosfera i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju. Svima njima Zumba ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe. Zumba-Fitness djeluje na sve skupine mišića.

Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura , ruke, ramena, leđa, prsa.

Zumbu vježbaju  milioni  ljudi širom svijeta jer je lako pratljiva, prepoznatljiva, zabavna i zdrava. Često se želimo vratiti u mlade dane kada smo u disku plesali satima, jeli do besvijesti i bili vitki, sretni i zadovoljni. Baš to nam pruža Zumba – vježbu kroz zabavu, trošenje kalorija kroz pokret i uživanje u latino-američkoj muzici. Sa Zumbom uvijek »imaš 16 godina« i osjećaš se mlad i fit. Zumba je prilagođena i dječjem i teenagerskom i zrelijem uzrastu. U sali su  svi isti, nasmijani i puni energije!


Zumbu  preporučujemo svima onima koji vole muziku i pokret, svima onima koji sjede satima u uredu, svima kojima je potreban kardio trening i toning mišića. Uz Zumbu aktiviramo endorfin zaslužan za dobro raspoloženje.

Zumba aktivira mozak zbog stalne koncentracije na različitost pokreta, čime sve druge probleme izbacujemo iz glave. Zumba vas čini, zdravima, sretnima i lijepima, a zaslužna je i za sklapanje mnogih prijateljstva. Zumba je toliko zabavna zbog stalnih mijenjanja koreografija da je godinama možete vježbati i nikada vam neće dosaditi. 

Ako vam je teretana dosadna, aerobik postao monoton, volite latino ritmove, a za salsu nemate partnera.


Krenite na ZUMBA fitness - svjetsku atrakciju koja spaja ples i vježbanje uz latino ritmove cumbie, reggaetona, sambe, trbušnog plesa, rock’n’roll, tanga, salse, merengue, cebradite... 

Zumba Fitness djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura, ruke, ramena, leđa, prsa te se u prosjeku potroši na jednom treningu od 500-1000 kalorija ovisno o intenzitetu praćenja treninga samog vježbača. 

 



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost