×
Novosti
ZAKORAČI U NOVI VITKA I ZATEGNUTA TRENING – LJETNO NEVJEROVATNO IZDANJE!
Lifestyle Club

Sve što ti treba je sadržano u ovom treningu.

Čini ga trening snage, kardia i core treninga.


Jednostavan je, pruža mogućnost vježbačicama kretnje tempom koji odgovara njihovom nivou kondicije.

Šta me čeka na novom treningu VITKA I ZATEGNUTA?

Nevjerovatna kombinacija vježbi koje uključuju sve mišiće. Pokrećeš cijelo tijelo, gradit ćeš snagu i povećavaš nivo energije u tijelu, balans, osnažuje core, pruža fleksibilnost.


Šta ćeš dalje!

Sigurne smo da ćeš sa oduševljenjem odlaziti i sa mnogo motivacije ćeš jedva čekati idući termin VITKA I ZATEGNUTA trening.

ZAŠTO SVE ŽENE OBOŽAVAJU OVAJ TRENING?

Zato što odgovara svim ženama koje dugo nisu bile aktivne kao žene koje su već počele svoje putovanje dobrobiti. Lifestyle instruktorice su obučene da pruže bezbjedno i inspirativno fitness iskustvo bez obzira na njihov trenutni nivo kondicije.


Ova kombinacija treninga je odlična za sve vježbačice koje nemaju mnogo vremena za trening - jer u ovom treningu imaju sve što je potrebno: cardio, stomak i trening snage za ruke i noge.


To je odlična opcija ukoliko želiš se pokrenuti u terminima koji nisu baš popularni za druge, a tebi bi bili odlični kao naprimjer ujutro ili popodne. VITKA I ZATEGNUTA se nalazi u različitim vremenskim slotovima tako da uvijek možeš ga uklopiti u tvoj raspored.A ZAŠTO ĆEŠ GA TI BAŠ VOLJETI?

Idealan je za žene poput tebe koje tek ulaze u svijet fitnessa i to je pravi početak da posjećuješ i zavoliš Lifestyle Club programe.


PROMOCIJA LJETNOG IZDANJA VITKA I ZATEGNUTA te čeka: 

19. MAJ u 18:00h

Ne propustiti priliku da se zakažeš za promociju i isprobaš ovaj fantastičan trening!

NAPOMENA

MJESTA SU OGRANIČENA, odmah pošalji poruku kako bi zauzela mjesta na viber br. 060 3556160!

Ukoliko nisi naša članica, ali željela bi se priključiti i saznati više od toga predlažemo da učestvuješ na SAVRŠENOM LJETU na kojem ćeš saznat kako najbolje se vratiti u formu i koje strategije su najefikasnije za tebe i tvoje potrebe.

Više info na linku ispod:


Pridruži nam se i doživi najbolje ljeto ikada!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost