×
Novosti
SAVRŠENO LJETO
Lifestyle Club

Želiš da se vratiš u formu za ljeto, ali ne znaš kako? Svake godine probaš hiljadu načina, ali bezuspješno?

Otkrij pravi način bez gubljenja vremena i novca zahvaljujući ovom pozivu za edukativni događaj:

"SAVRŠENO LJETO" 

Jedini događaj stvoren da ti pomogne razumjeti kako  najbolje doći do željene forme i  kondicije lahko i bez stresa.

Lifestyle Club, Fitness Centar za žene br.1 u Sarajevu, otvora vrata svojih prostorija:  

pridruži se više od stotini žena koje su naučile kako ugraditi i pobijediti lijenost i steći dobru formu i zdrave navike, i više nego što si ikada sanjala (ako ne uspije, BESPLATNO je!)

15. Maj u 18:00h

Da, nisam u formi! Da, nemam puno vremena! Da, nemam veliku volju...

Evo šta bih učinila da se vratim u formu
(Skoro) Od večeri do jutra!

Pristupi metodi da se ponovno pokreneš, da se bolje osjećaš i povećaš nivo fizičke forme koju si izgubila tokom svih stresnih trenutaka posljednjih godina i uključiš se u svoj život od nule i dovedeš ga do uspjeha.


Draga moja,

Često su me pitali…

Šta bi trebala učiniti da bi se vratila u formu za ljeto, kad bi morala krenuti od nule?

Kriva uvjerenja i pogreške, koje se ciklički pojavljuju svakog ljeta, razotkrivaju probleme žena širom svijeta i u svim vrstama situacija.

Općenitije, osim stvaranja nepopravljive štete samopoštovanju i zdravlju određenih skupina žena...

Nelagoda koja se tako snažno osjeća neposredno prije ljeta naglašava ogromna ograničenja mnogih žena, posebno onih koje nikada nisu trenirale ili se bore uvesti kretanje u svoje živote kao zdravu naviku i koje prolaze pravi test-stresa.

U normalnoj situaciji u drugim razdobljima u godini, ova ograničenja ili neugodnosti obično se ne pojavljuju...

Ili još gore…

Javljaju se tokom života nakon 3, 5, 7 ili 10 godina neaktivnosti, dovodeći većinu žena do mnogo ozbiljnijih problema s fizičkog, psihičkog i egzistencijalnog gledišta. Neuspjeh svaki put u ovom vremenskom razdoblju ubija svaki pokušaj da se ponovno stave u središte vlastitog života i da se vole.

Kada dođe ljeto i uđeš u stanje uznemirenosti i svijet te stavi pod pritisak zbog niza faktora (godišnji odmori, djeca na raspustu kod kuće, povećanje troškova, zamjene na poslu itd.) učinak na tebe se pojačava, jer postojeće neugodnosti i ograničenja, te prethodni problemi stavljaju se pod povećalo.

Jednostavno rečeno, neki faktori koji dolaze s prekrasnom ljetnom sezonom su fitilj koji detonira  

TEMPIRANU BOMBU

… Na kojoj mnoge žene sjede nesvjesne.

Danas smo se našli u situaciji u kojoj, nažalost, mnoge žene nisu uspjele prošlih ljeta, ili neće uspjeti u nadolazećim sedmicama i mjesecima da se vrate u formu, oslobode se svojih neugodnosti i osjećaju se bolje.

No, postoji druga grupa malo osvještenijih žena, koje su "preživjele" mnoga ljeta i mnoge druge lične krize, a koje danas prepoznaju da je njihov način nošenja s ovim razdobljem u godini pogrešan, slab i loš. Lahko uništiv.

Zamisli samo, koliko se život žene može promijeniti ako iz dana u dan zaglavi s bolovima u leđima, udeblja se i pokvari sve nalaze, uz sve ostale neugodnosti i stres koji svakodnevno doživljava.

Pomisli na sve one koje su do sada odgađale svoje dobre namjere, ako iz bilo kojeg razloga propuste ovaj period u godini kada je motivacija ogromna, propustit će cijelu godinu...

Primjerice, ako ovo ljeto ne mogu uzeti dane godišnjeg odmora, kako će “preživjeti” žene koje su stalno pod stresom i hronično umorne?

Sve smo se mi, u različitim trenucima u životu, našle u velikim poteškoćama kada smo imale nelagodu koja nas je blokirala i nije nas činila sretnima i sposobnima živjeti svoje živote punim plućima, bilo da je to vanjski faktor, fizički problem koji nas je ograničavao, ili nelagoda zbog koje se osjećamo neugodno, stavovi i ponašanje koji su oštetili odnose oko nas.

Općenito, šta možeš učiniti kada se suočiš s problemom?

    1. Raditi mnoge stvari, raditi ih loše i ne postići rezultat.

Na primjer, kupnja čudesnih proizvoda, tableta ili opreme koji vam nisu donijeli ništa osim trošenja novca i vremena.

    2. Ne raditi ništa, izmišljati izgovore i pasivno tolerisati svoju situaciju stalnim žaljenjem prijateljima, porodici i kolegama s posla.


Evo šta sam onda napravila...

Posljednjih godina proveli smo niz istraživanja među stotinama žena s kojima smo razgovarale i koje su dio našeg fitness kluba kako bismo detaljno razumjele sa kakvim su se poteškoćama suočile.

I došle smo do zaključka - potkrijepljenog ovim izravnim svjedočanstvima - da, čak ni sada, većina žena NEMA pravu svijest o tome šta znači izgraditi učinkovitu naviku kretanja.

Žene se ograničavaju na kopiranje modela i treniranje poput influensera koje su vidjele na društvenim mrežama, čitale iz novina punih instant rješenja za privlačenje pozornosti, televizije itd.

Počinju trenirati s jednim modelom i nastavljaju ga slijediti cijeli život ne pitajući se ima li smisla to što rade, je li čvrsto, može li funkcionisati, postoje li rizici koje ne vide, zamke ili opasnosti.

Zbog toga sam odlučila stvoriti… 

  SAVRŠENO LJETO

Ovo je kurs koji će ti dati informacije i alate potrebne da obučete antistresni oklop i pretvorite svoj život i svoje tijelo u pravu mašinu blagostanja i čiste energije.


Skeptična?


Mogu zamisliti.

Ovaj posao radim više od 28 godina...

Više od 28 godina pomažem ženama da se osjećaju bolje kroz kretanje...

Više od 28 godina pomažem im da umnože svoje rezultate...

Već više od 28 godina pripremam ih da i u ekstremnim situacijama kao što je bila korona virus, razne krize koje su uslijedile, odvoje vrijeme za sebe i oslobode se svojih tegoba ili jednostavnije da mirno prođu kroz menopauzu, kroz period oporavka nakon bolesti i operacija, od trenutka stresa u kojem su osjetile da će "poludjeti" a koje je prijetilo da uništi sve što su gradile u porodici, poslu i prijateljstvu.


Ali to nije bilo dovoljno

Unatoč svim našim naporima, mnoge su žene još uvijek u kamenom dobu i traže čarobnu pilulu.

I tek sada – u totalnoj žurbi i ne znajući tačno šta rade – pojedine žene su počele poduzimati prve korake...

Ali to nije dovoljno.

Zato sam stvorila Savršeno Ljeto: želim ženama dati precizan i praktičan plan kako bi se što prije vratile u formu i osjećale se dobro, bez obzira koji je uzrok njihove trenutne situacije.

Ovaj plan je upravo ono što bih slijedila kada bih se iznenada našla izvan forme, bez vremena i bez velike želje.


 POTPUNO SAMA

Zamišljala sam šta bih mogla učiniti da se nađem u takvoj situaciji…

Koje radnje provesti…

Kako se vratiti u formu i odmah se osjećati bolje (i ukloniti nelagode koje su me do sada blokirale)…

Kakve strategije, podršku i alate imati u svojoj putnoj torbi…

Ukloniti sve izgovore i pronaći rješenja

Ukratko, sve ono što bi mi pomoglo da se vratim sretna i na vrhuncu tokom ljetnih mjeseci.

Pa vjerovala ili ne… 


Savršeno Ljeto je kurs koji bi Giovanna Paparella
pratila kada bi se trebala ponovno  Pokrenuti SADA 


Dat ću ti pregled onoga što ćes pronaći na ovom izvanrednom kursu.

Krenut ćemo od  lažnih  uvjerenja i grešaka koje iz godine u godinu ponavljaš.

Jer odatle nastaju prvi problemi.

Kako kreirati svoje savršeno ljeto? S kojom formulom? Kako održati pravu motivaciju tokom ljeta? Ko odlučuje? Kako pronaći vrijeme?
 
Svi ovi problemi su ogromni i sprječavaju napredovanje žene koja nikada nije trenirala, jer kada postoji više neugodnosti i problema u isto vrijeme, treba imati vrlo jasan plan djelovanja...

Ali često ga nemaš.

A razlozi su najrazličitiji.

Tvoj suprug/partner/roditelj možda ne želi jer "nije vrijeme za to", ili želiš prevladati svoju nelagodu koji drugi ne percipiraju kao takvu i koče te i sl.

Vremena je uvijek vrlo malo i s toga osjećaj krivice od oduzimanja vremena svojoj djeci ili obitelji.

Dodirne točke u kojima se mogu stvoriti napetosti, sumnje i neizvjesnosti beskonačne su i goleme.

Da bismo sve to riješili, potrebno je imati niz jasnih informacija i dogovora PRIJE nego posvetimo vrijeme vlastitoj dobrobiti.

Žene u pravilu ne znaju kako bi to radile i uvijek se nađu u sitaciju da budu zadnja rupa na svirali, u krizi i bez jasnog smjera za budućnost.

Dakle, svi ovi koraci:


1. KAKO PREKINUTI TRADICIJU I UČINITI DA LJETO BUDE NAJBOLJA SEZONA ZA VJEŽBANJE

2. NOVA SEZONA, A STARE GREŠKE?NE HVALA! Sve istine koje ti niko nikad neće reći.

3. PREKINI OVAJ ZAČARANI KRUG ZAUVIJEK! EVO 10 SKRIVENIH RAZLOGA ZAŠTO TREBAŠ POČETI BAŠ SADA I ŠTA MOŽEŠ DOBITI

4. Kako doživjeti izvanredno ljeto?

5. NE ZA "TEST" KUPAĆEG KOSTIMA.. JEDINI TEST KOJI MORAŠ PROĆI JE ZA TVOJE ZDRAVLJE!

6. ALI ZAŠTO UVIJEK MORAMO MRŠATI?

7.OVIH 6 NAČINA POMOĆI ĆE TI DA BRŽE RIJEŠIŠ IZGOVORE I POBIJEDIŠ LAŽNA UVJERENJA

8. 5 AKCIJA ZA POBOLJŠANJE TVOG GODIŠNJEG ODMORA

9. DVIJE TAJNE KOJE ĆE TE VRATITI U FORMU

10. KAKO ZADRŽATI LJETNU MOTIVACIJU?


I još puno, puno, puno više...

Sve su to stvari koje ti želimo objasniti na ovom događaju.

Nakon što smo ilustrirali ove korake i nakon što smo ti na vrlo praktičan način pokazali kako to učiniti, ući ćemo u detalje kako dobiti stvarni program rada koji mora polaziti od vizije kretanja i dobrobiti u stilu Lifestyle Cluba .

Naš cilj je voditi te za ruku u kreiranju tvoj najbolji program za dobrobit  koji ima smisla i koji ti omogućuje da budeš slobodna i  istrajna  unatoč nedostatku vremena, unatoč nedostatku motivacije i unatoč svim izgovorima.

Da bi to učinila, dat ćemo ti SVE temelje potrebne da počneš iznova, a da ne napraviš kobne pogreške.


SPECIJALNA GOŠĆA


prof.dr. Irzada Taljic 

Prof.dr. Irzada Taljić je vanredna profesorica na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Idejni je tvorac tri studija nutricionizma: master i specijalistički studij u Centru za interdisciplinarne studije" Zdravko Grebo" Univerziteta u Sarajevu i bachelor studija na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Sve svoje studije je završila u Sarajevu sa izradom diplomskog rada na Univerzitetu Wageningen, Holandija i specijalističkog rada na Univerzitetu Lleida, Španija. Učesnica je brojnih kongresa iz oblasti nutricionizma i prehrambene tehnologije kao i autorica naučnih i stručnih radova.

Radi i kao savjetnica u nutricionizmu. 

Predsjednica je Udruženja za primijenjeni nutricionizam u Bosni i Hercegovini.


Ali vjerojatno ovaj kurs NIJE za tebe…

Zapravo, to nije kurs za svakoga.


◾ Ako misliš da nemaš ni 5 minuta dnevno ili dva puta sedmično da se posvetiš svom životu kako bi bolje živjela i otklonila problem koji te trenutno muči, onda ovaj put koji ti predlažemo nije za tebe. 

◾ Ova usluga nije za tebe ako misliš da će jedan trening biti dovoljan da ti promijeni život, onda ni ovaj projekat nije za tebe. 

 Ako tražiš nešto što će tvoj napor ili trening zamijeniti magičnom pilulom ili “fantastičnom spravom” na kojoj sjediš i ništa ne radiš, onda ovaj projekat nije za tebe.

◾ Ako misliš da govorimo o stvarima koje također možeš pronaći na internetu i koje također možeš imati u APLIKACIJI, učini to sama. 

◾ Ako se bojiš da testiraš na sebi i da jedina stvar koju riskiraš je da se osjećaš bolje ovo ljeto.

Očito nisi prikladna za ovu vrstu događaja. 


Moći ćeš sudjelovati samo i isključivo ako:

◾ ti si žena koja želi poboljšati svoju trenutnu situaciju, ali trenutno se osjećaš blokirano;

◾ imaš toliko nedoumica koje te remete i ako želiš krenuti na pravu nogu;

◾ namjeravaš stvoriti novu naviku u sljedećih nekoliko mjeseci;

◾ imaš nelagodu koju apsolutno želiš eliminirati (koja riskira da se pogorša i koja kvari tvoj kvalitet života). 

Ukoliko ne spadaš u jednu od ovih gore navedenih kategorija, nećeš moći sudjelovati na Savršenom ljetu. Neće biti izuzetaka.

Ne želimo žene u našem klubu koje "razmišljaju" da nešto učine reda radi.

Želimo samo one žene koje su žedne promjena i rezultata i zaista žele posvetiti sebi vrijeme koje zaslužuju. 




 


 

 

 SAVRŠENO LJETO

Održat će se u Lifestyle Clubu 15. MAJA u 18 sati. 

Ali još nisam završila

Reći ću ti koje sočne bonuse možeš ponijeti kući ako sada odlučiš sudjelovati u našoj igri Savršeno ljeto 


BONUS n°1

LJETNI PROGRAM ZA GODIŠNJI ODMOR

Program dizajniran za tebe i za tvoje potrebe


BONUS n°2

LJETNA KARTICA IGRA

Skupi bodove i dobij do 3 mjeseca besplatno


 BONUS n°3

2 POZIVA ZA DRAGE OSOBE ILI DRUGARICE


 BONUS n°4

VODIČ ZA SAVRŠENO LJETO 


p.s. Ako SADA ne djeluješ, kasnije ćeš se gorko kajati. Jer ćeš izgubiti ovaj osnovni tečaj i sve uključene bonuse.

I propustit ćeš PRILIKU da se osjećaš bolje ODMAH nakon kursa.

Savršeno ljeto, naime, bit će super praktičan kurs za početak aktivnog života čim izađeš iz sale Lifestyle Club-a.

Zato nam pošalji svoje podatke putem e-mail-a klikom na KONTAKTIRAJ NAS ispod i rezerviraj svoje mjesto sada! 

 

 




 



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost