×
Fitness
Poboljšajte kondiciju, oblikujte tijelo, relaksirajte se, dobro se zabavite i živite zdravije.

U ugodnoj atmosferi vježbajte pod stručnim nadzorom profesionalnih i školovanih trenera s bogatim iskustvom.


Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i znanju osoblja Lifestyle Cluba, dobijate jedinstvenu priliku da ostvarite svoje ciljeve! Pozitivna energija i inspirativno okruženje u kojem se nalazite, potaknut će Vas da ponovo dođete nakon svakog treninga.

Upoznajte se sa našim fitness trenerima  koji će na PRECOR Experience Strength™ D-Line, visoko kvalitetna intuitivna linija sprava za vježbanje, zadovoljiti sve zahtijeve vježbača.

Selekcija od 12 sprava, koja se savršeno uklapa vašim potrebama i jednostavna za korištenje.

PRECOR Strength linija je dizajnirana i proizvedena sa istom preciznošću i posvećenošću detaljima, kakva se samo može očekivati od vrhunskog proizvođača kardio opreme PREVA. Biomehanički podešene za optimalno opterećenje, konstruisane su tako da se pomjeraju ravnomjerno sa tijelom. Vrhunskog, savremenog dizajna, sa posvećenošću ka detaljima, pružit će vježbanju više zadovoljstva, komfora i uspjeha.

Vision Fitness multifunkcionalne sprave omogućuju vježbanje uz slobodu pokreta. Tečni, fluidni pokreti pružaju Vam neograničene mogućnosti organizovanja treninga snage, koordinacije pokreta, balansa i stabilnosti.

Individualan pristup svakom našem članu ponaosob i savjetovanje o pravilnom načinu vježbanja, te zdravoj prehrani je tajna vašeg i našeg uspjeha.Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost