×
Personal Trainer

Personalni trening je najpouzdaniji i najefikasniji vid vježbanja jer omogućuje da za kratak period postignete željene rezultate.

 Najveća je prednost vježbanja s personalnim trenerom, u odnosu na sve druge fitnes programe, u tome što se trening prilagođava vašim individualnim potrebama i ciljevima. Za većinu ljudi redovan odlazak u fitnes centre, održavanje visokog nivoa motivacije i stalni monitoring rezultata predstavljaju težak zadatak.

VRHUNAC FITNESA


Bez obzira na to da li je vaš cilj redukcija masnih naslaga, povećanje mišićne mase ili jednostavno želite da živite zdravije i podignete kvalitet svog života na viši nivo, personalni trener će vas motivisati i pomoći kroz rad „jedan na jedan“ da vaše želje postanu realnost. 

Personalni trener je vaš vodič kroz sve prateće elemente uspješnog sistema treninga koji podrazumijevaju savjete iz oblasti ishrane, suplementacije, opšte fizičke kulture, njegovanja tijela, izbora odjeće za trening kao i upotrebe tehničkih pomagala.

Postoji više razloga zbog kojih je vježbanje s personalnim trenerom pravi izbor za vas.


PRVI JE MOTIVACIJA

Personalni trener će vam pomoći da pružite svoj maksimum na svakom treningu, ohrabriće vas i motivisati da kvalitetno vježbate čak i onim danima kada niste raspoloženi. On je tu da vam održi visok nivo motivacije i da vam svojim znanjem pomogne da prevaziđete sve zastoje, da ostvarite svoje ciljeve i da zajedno postavite nove.

INDIVIDUALNI PROGRAM

Svaki program, uključujući programe treninga, ishrane, suplementacije prilagođava se vašim potrebama. Ukoliko imate specifične potrebe, hronično oboljenje ili povredu , trener će uz konsultacije s vama i vašim ljekarom napraviti siguran i efikasan plan i program koji će vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve.

POSTIGNETE CILJ

Ciljevi koje ste postavili mogu vam djelovati nedostižno. Trener je tu da vam pomogne da se usredočite na postizanje ciljeva, prestanete da gubite vrijeme neefikasnim vežbanjem i ostvarite željene rezultate u što kraćem vremenskom periodu. Obim i intenzitet treninga trener će uskladiti sa vašom trenutnom formom.

PRAVILNO VJEŽBANJE

Bez obzira na to da li ste početnik ili imate određeno vježbačko iskustvo u teretani, neophodno je da sve vježbe izvodite pravilno i na taj način svedete mogućnost od povreda na minimum. Trener je svo vrijeme uz vas tokom treninga i kontroliše da sve vježbe izvodite pravilno.

ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Redovna i pravilno dozirana fizička aktivnost i do 50 odsto može smanjiti mogućnost nastajanja pojedinih oboljenja. Pobijedite stres i poboljšajte svoje psihofizičko zdravlje kako bi depresija i loše raspoloženje postali vaša prošlost.Bez obzira na godine i obaveze uvijek je pravo vrijeme da počnete zdravije da živite, pravilno se hranite i vježbate u skladu sa zdravstvenim stanjem.


BESPLATNA KONSULTACIJA

 

 

                                

Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost