×
Novosti
NOVOGODIŠNJI POKLONI PO HOROSKOPU
Idealan poklon za praznik

Nekada je teško odabrati odgovarajući novogodišnji poklon, čak iako znate želje i ukuse najbližih ljudi. Horoskop vam otkriva koje su najintimnije želje svakog horoskopskog znaka.

 

 OVAN

 21. mart - 20. april

 

Ovnovima je najbolje pokloniti nešto što će ih inspirisati da probaju nove stvari, poput skoka padobranom ili članarine u hobi društvu. 

Nakit je uvijek dobra ideja za ženske pripadnice ovog znaka, dok će muškarce osvojiti i karte za utakmicu omiljenog kluba.

 BIK

 21. april - 21. maj

 

Pripadnike ovog znaka možete oduševiti ručnim masažerom, toplim pokrivačem za krevet, muzičkom kolekcijom ili nekim kuhinjskim aparatom. Ne bi bilo loše da im poklonite neke modne dodatke poput torbe, novčanika, sata, ali samo pod uslovom da su kvalitetni. Poklon sa kojim sigurno nećete pogrešiti je gurmanska večera, s obzirom da su veliki hedonisti.

 BLIZANCI

 21. maj - 21. jun

 

Neki duhoviti pokloni ili dobra knjiga su pun pogodak za ovaj znak. Ovaj znak voli i raznolikost pa je više manjih poklona bolje od jednog velikog.

 RAK

 22. jun - 22. juli

 

Stare, kolekcionarske stvari i sve što bi i sam želio, ali neće da kupi odličan su znak pažnje za Raka. Oni obično i sami nagovještavaju šta im zapravo treba. Sentimentalne fotografije, novi kuhinjski pribor ili kozmetika za njegu tijela dobre su ideje za poklon Rakovima.

LAV 

 23. jul - 23. august

Pripadnici ovog znaka obožavaju tradiciju davanja poklona i uzeće vam za zlo ako zaboravite da im nešto kupite. Vole ekstravagantne i skupocjene stvari koje privlače pažnju, a nećete pogriješiti s modnim dodacima poput sata, nakita ili lijepe odeće. Vole da im se ugađa pa je odličan poklon tretman masaže cijelog tijela.

 DJEVICA

 24. august - 23. septembar

 

One vole poklone koje mogu koristiti, bilo da je riječ o rokovniku, parfemu ili komadu garderobe. Biće zadovoljne i kućnim aparatom, velikim riječnikom, a najviše će ih obradovati darovi koje ne slute jer obožavaju element iznenađenja.

 

 VAGA

 24. septembar - 23. oktobar

 

Vagama nije važan novac utrošen u poklon već jeste li s njim pogodili njihov specifičan ukus. Lijep komad garderobe, ulaznice za koncert, ukras za dom ili godišnja pretplata na omiljeni časopis dobre su ideje darova za Vage. Svidjeće im se i svaki poklon koji će im pomoći da se organizuju, poput planera ili aktovke za posao.

 ŠKORPIJA

 24. oktobar - 22. novembar

 

Misteriozne i senzualne Škorpije obožavaće poklone poput seksi igrački i veša, ali i kriminalističk priče ili kolekciju omiljenih dokumentaraca. Nikada ih neće razočarati dobar odjevni predmet ili naočare za sunce.

 

 STRIJELAC

 22. novembar - 21. decembar

 

Turistički aranžman u mjestu u kom nisu bili, avionska karta, vodič za putovanja, ulaznice za cirkus ili kurs ekstremnih sportova savrešen su izbor poklona za njih. Svidjeće im se i sprotska oprema poput torbi i trenerki.

 

 JARAC

 22. decembar - 20. janar

 

Digitalni okvir za fotografije, hobi set ili knjiga omiljenog autora odličan su poklon za pripadnik ovog znaka. Neće ih razočarati ni bilo koji poklon koji im treba, a kako vole da im se ugađa možete im pokloniti kućni mantil, udobne patofne ili pidžamu. Ženama će se svidjeti šminka ili parfem kao poklon.

 VODOLIJA

 20. januar - 18. februar

 

Budući da su Vodolije veliki ljubitelji elektronike i putovanja, s takvim poklonima ne možete pogriješiti. Ipak, oni su poklonici i trendova, pa su odjeća i obuća dobar izbor, sve dok to nije nešto što svi drugi imaju. Poklonite im kurs učenja aromaterapije ili uzgoja bilja i biće oduševljeni.

 RIBE

 19. februar - 22. mart 

 

Sanjarske Ribe oduševiće set ulaznica za bioskop, karte za koncert ili dobra knjiga. Svidjeće im se i nakit, ali i svaki oblik dara koji ste sami izradili. Boca dobrog vina, romantična večera ili tretman masaže takođe će ugoditi pripadnicima ovog znaka.

 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost