×
Novosti
3 JEDNOSTAVNA KORAKA KAKO MOŽEŠ IZBJEĆI "REDA RADI" STAV I POSTIĆI REZULTAT KOJI ŽELIŠ
Lifestyle Club

Znaš li kada nešto radiš samo da bi to učinila (reda radi),i ispadne loše...?

‼️ Evo... to se također događa mnogim ženama kada počnu da rade na svojim bolnim leđima, na gubljenju viška kilograma ili na preoblikovanju tijela, ne uzimaju u obzir neke temeljne aspekte.

Prije svega, da bi shvatila kojim putem ići, potreban ti je stručnjak u sektoru (inače bi to već učinila sama)

Drugo, da bi razumjela koji je program najprikladniji za tebe, potrebna ti je specifična i lična preanaliza koja će ti omogućiti da razumiješ trenutnu situaciju i druge važne informacije.

Treće, ako ne dobiješ ove usluge, kako se uopće možeš nadati da će ti trener/ica napraviti pravi program za tebe i pronaći pravo rješenje...?


Nemoj ponovno uraditi stvari "onako bez veze" 

... učini to s jasnim akcijskim planom, razvijenim na temelju tvojih stvarnih potreba i trenutačnih uslova, s timom stručnjaka koji će te podržavati korak po korak.

Danas možeš rezervisati svoj prvi strateški razgovor direktno na messanger ili na naš Viber br. 060 355 61 60    i pristupiti uz dogovor sa jednom od trenerica naših uspješnih programa namijenjenih i prostudiranih isključivo za žene koji su zapravo omogućili stotinama žena da konačno postignu željeni rezultat i uklone njihove nelagode.


Učini prvi korak i piši nam:

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za narednu sedmicu, kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.

Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.

Pridruži nam se i odvoji vrijeme na pametan način!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost