×
Novosti
ŠTA SE DEŠAVA AKO ČEKAŠ...?
Lifestyle Club

‼️Ništa... u najboljem slučaju!

Optimista sam od rođenja, to mi je u prirodi, ne radim to namjerno ili s mukom, to mi dođe prirodno!

Zato kažem da ako ne učiniš ništa da promijeniš i poboljšaš svoje fizičko i zdravstveno stanje, ništa se neće dogoditi!
Ostaneš u uobičajnom identičnom stanju!

Ali ako nisi optimistična kao ja i želiš znati šta će se dogoditi u najgorem mogućem scenariju, onda ti moram reći da ako nastaviš da ne radiš ništa osim onoga što trenutno radiš, najvjerovatnije će se situacija progresivno pogoršavati.

Ako danas imaš 5 kila više na vagi, za godinu dana će biti 10...ako već kreneš od +10 za godinu će biti +15 i tako dalje. 

Ovdje nije kraj jer prekomjerna tjelesna težina donosi veliku i iscrpljujuću nelagodu u životima žena, povezanu sa raspoloženjem, zdravljem srca, jetre i bubrega. Utiče na samopoštovanje, prisustvo u javnosti, odijevanje, odnos s partnerom...

Nije tvoj problem višak kilograma nego stalni bolovi u leđima... ako nastaviš da ne radiš ništa desit će se da problem koji sada osjetiš ponekad, za koju godinu biće svakodnevan, uz još dodatne godine svaki dan i stalni strah da ćeš jednog dana ostati ukočena, morat ići na neku opasnu operaciju, piti stalno tablete koje te ne mogu liječiti nego samo privremeno ublažiti bol i uništavati sa druge strane ostale stvari...

Da li ti je ovo  dovoljno?

E sad... jesi li optimista poput mene ili pesimista nije bitno, jer ako ti ništa ne učiniš, niko te ne može spasiti!!!!

Moj posao i cijelog mog tima je pomoći tebi i drugim ženama poput tebe da napraviš prvi korak u pravom smjeru i da stekneš jednostavne i zdrave navike.

One koje će ti omogućiti da preokreneš smjer kojim ide tvoj život i kreneš prema stanju zdravlja i fizičkog blagostanja!

‼️Tri su sastojka koja sam pripremila u svom čarobnom receptu koja su već pomogla stotinama žena u više od 20 godina iskustva na putu uklanjanjA nelagode, mršanja, preoblikovanja tijela: 

  1.  JEDNOSTAVNOST
  2.   ODRŽIVOST
  3.   UŽITAK

Ovo su sastojci koje sam uključila u novu recepturu koja poprima oblik JEDINSTVENE METODE Lifestyle Club-a. 

Programi koji su već isprobale stotine žena, s kojim su uspjele eliminisati tegobe povezane s bolovima u leđima, prekomjernom težinom, stresom i mnogo toga još, a da pritom nisu nikad više napravile greške koje su radile u prošlosti i zaljubile se u trening!

Ne vjeruj nam na riječ nego pročitaj stotine recenzija na našoj stranici.

Ako si već sve isprobala, a još uvijek nisi pronašla pravo rješenje za sebe, počni SADA s maksimalnim prednostima.

Pošalji nam poruku na viber br. 0603556160   da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI aIi za početak, možeš krenuti sa vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja .

                                         


Pridruži nam se i odvajaj vrijeme da voliš sebe i činiš sebi dobro!

Vidimo se za pravu promjenu!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost