×
Novosti
PRVIH 55 BROJEVA JE VEĆ OTIŠLO
Lifestyle Club

Prvih 55 brojeva više nema, a šanse za pobjedu smanjuju se ali su još uvijek prilično visoke.

Ne znam koliko si sujevjerna ili ne, koliko vjeruješ u sreću i da li imaš ili nemaš čarobni broj. 

Jedna od naših članica Nađa Berberović je imala svoj sretni broj. Pitala sam je zašto baš taj pa nam je ispričala razlog. 

Pričala nam je o Teslinoj teoriji pa mi je bilo baš simpatično a i drugim ženama koje su u tom momentu bile tu zvučalo je interesantno i zabavno u isto vrijeme.

Inače se odabere neki značajan datum tipa rođendana, godine i sl. ali ovo nije bio slučaj.

Morate znati da ne vjerujem posebno u sreću (možda zato što nisam nikad ništa dobila ili pobjedila u ovim igrama)  ili u nesreću sve dok nisam lično na Ljetnom Coktail party baš nju izvukla baš njen broj.

Zamisli!

To je bilo možda znak i za mene da ako želim nešto pobjediti bi trebala nekad i igrati (teeth) pogotovo u igri poput naše gdje niko ne gubi. Dobrobit uvijek te nagrađuje.

Ono što je sigurno i  znamo je da ako ispunimo tablu s potpisima, od 90 žena, 5 će dobiti sjajne nagrade.

A ostale?

Ne želimo ti kvariti iznenađenje.

Čini ti se malo?

Pa, sve kažu da "nisam sretna", ali zašto to nisi mogla biti ti?

Imaš potpuno iste šanse kao i sve ostale.

Međutim, samo ako integrišeš ili obnoviš svoju dobrobit za 2024. godinu, samo na taj način moći ćeš sudjelovati u izvlačenju Tombole koja će se održati na početku Februara i učestvovati na specijalnom događaju "NOVOGODIŠNJI PARTY 2024."


"Eh,  ali moram li obnoviti jedino na godinu dana svoju članarinu?"

"Ne, ne moraš da bi u ovom periodu osvajale drugačije poklone i benefite!"


Sretne smo ako odlučiš obnoviti svoju dobrobit i wellness put kod nas i zato čim si se priključila i obnovila nagradile smo te dajući ti do dva dodatna mjeseca posjećenosti.

Drago nam da počastimo sve naše članice koje posvete sebi vrijeme kroz kretanje.

Ove godine misliš da prekineš?

Ti ćeš mi sada reći Ramazan, ljeto, ne znam šta se može desiti u budućnost itd..


Dobrobit ne ide na odmor a za Ramazan organizujemo treninge uskladu sa tim osim toga si pokrivena sa našom DUPLOM GARANCIJOM!

Što se tiče budućnosti niko ne može znati ali znaš vrlo dobro tvoju sadašnjost tjs. da kada se baviš fizičkom aktivnošću si ispunjena, osjećaš se dobro i čuvaš svoje zdravlje.


Budućnost je "mogućnost" 

ali 

Sadašnjost je "realnost"


Druge Fitnesse ne zanima ako ne ideš i izgubiš dane posjećenosti, ako ti se nešto dešava to je tvoja stvar neće ti niko vratiti novac ili pustiti da nadokndiš.

Mi smo jedini klub u Sarajevu koji ti nudi duplu garanciju i koji ti dozvoljava da ne izgubiš nikad svoje treninge i nadoknadiš propušteno.

NOVOGODIŠNJA TOMBOLA je DODATNI BONUS, niko te ne prisljava da uzmeš ili obnoviš godišnju članarinu, ali ako to učiniš, dajemo ti priliku da osvojiš još jednu godišnju članarinu, šestomjesečnu, tromjesečnu, Personal Club članarinu, i mjesečnu članarinu!

Ne čini nam se malo, i upravo zato što toliko poklanjamo, mislimo da je ispravno davati ih samo u zamjenu za akciju, demonstraciju, samo ženama koje žele obnoviti svoju dobrobit kod nas na godinu dana.

Bez obzira hoćeš li htjeti ili ne se igrati tombole, nama je najbitnije da si ti dobro i da nastaviš se brinuti o sebi.

Ali ako razmišljaš o tome, prvih 55 je nestalo, a šanse da tvoj sretan broj ostane se smanjila, pa razmisli brzo, ne propusti ovu mogućnost i pokreni se da odabereš svoj broj

Možeš se priključiti do 31. januara a početkom februara u sklopu našeg prvog od mnogih zabavnih i edukativnih događaja "NOVOGODIŠNJI PARTY" biće izvlačenje sretnih dobitnica.

Igraj na sve ali nikad sa svojim zdravljem! 

Klikni na link za više informacija. 

Čekamo te da kreiraš svoju najbolju budućnost!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost