×
Novosti
NE ZNAŠ KAKO POČETI? AKO ŽELIŠ, RJEŠENJE POSTOJI
Lifestyle Club

Kad sam bila u Sarajevu desilo mi se da sam vidjela po hladnom, vlažnom i tmurnom danu, u 17 sati navečer majku kako trči po Vilsonovom šetalištu, a pored nje dijete od 4 godine, ne više, sa svojim biciklom.

I odmah sam pomislila WOW.

Velika je ona majka koja je unatoč hladnoći, vlazi, magli i sasvim malom djetetu našla rješenje da posveti vrijeme sebi, čini dobro za sebe, ne oduzimajući vrijeme djetetu, boreći se sa svim nedaćama.

To me natjeralo na razmišljanje da ako s jedne strane postoje milijuni izgovora za nečinjenje, s druge strane ako postoji volja, postoje milijuni načina da se učini.


Naravno, ovisi o toj maloj riječi:

> VOLJA


Svaki dan vidimo žene koje napuštaju ili ne posvećuju vrijeme sebi jer se vrijeme ne poklapa savršeno, ili teretana nije pored radnog mjesta pa moraju uzeti auto, ili je previše to učiniti nakon radnog dana zbog  X razloga.

Ali očito je da nešto zapravo ne želiš.

Sve dok vidiš kretanje poput:

- napora

- obaveza

- rekraciju (i to je to)

- razonoda (i to je to)


Nikada neće biti poticaja za početak i/ili nastavak.

Samo ako to stvarno želiš, tu promjenu, to poboljšanje, to bolju psihofizičko stanje, onda ćeš uspjeti unatoč hiljadu prepreka, muke, obaveza, neočekivanih događaja.

Teretana ti apsolutno nije prioritet, ali bi  trebala da bude.

Ima hiljadu rješenja, ona mama koju sam ti spomenula gore je našla svoje, ali moj tim i ja možemo ti predložiti drugo  rješenje "udobnijeg" pogotovo po hladnoći i praktičnije za tebe i tvoj stil života.


Stvorile smo jedinstven način rada u kojem programi i formati grupnih časova uz muziku su jednostavni, efikasni i zabavni. Bit ćeš uvijek praćena, u svim vremenskim slotovima  od ponedjeljak do petka, od 9h do 21h čak i nedjeljom popodne. 

Ovo je naše rješenje koje je već pomoglo mnogim zaposlenim ženama.

Razmisli želiš li testirati ovo ili nešto drugo, ali dobro razmisli šta želiš postići, nemojte to činiti samo zbog... dosade, mode, ili zato što ide tvoja prijateljica koja želi smršati.


Vrijedi mnogo više.

Šta čekaš?


Još u ovom periodu da bi ti mogle pomoći u toku je naša "NOVOGODIŠNJA IGRA" koja ti pruža nevjerovatnu priliku da se pokreneš bez muke i maltretiranje i nagrađuje te sa nevjerovatnim poklonim.


Saznaj više na linku ispod:

Piši putem Viber br. 060 3556160 da dogovorimo termin.


ŽELIM UČESTOVATI U NOVOGODIŠNJOJ IGRI!

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji  kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje. 

 

Svaki početak je Novi početak!

Kreiraj svoju najbolju budućnost!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost