×
Novosti
ŽELIŠ DA SE VRATIŠ U FORMU ALI NE SVIĐA TI SE TERETANA I MRSKO TI JE? TO JE ZATO ŠTO NISI PROBALA OVAKO
Lifestyle Club

Danas nam 9 od 10 žena s kojima razgovaramo svaki dan kažu stvari poput:

"Ne volim teretanu, nije to za mene, volim više šetati, mrzim teretanu...".


Ali onda, dok nastavljamo razgovarati, otkrivamo da one imaju drugačiju ideju od naše.
Odnosno, za nas je teretana sinonim za kretanje u društvu, ispušni ventil, dobar osjećaj, čavrljanje, ugodna aktivnost, pogodna za sve žene, 12 mjeseci od 12.


Kad nam žene kažu da ne vole teretanu, ne radi se o tome da ne vole vježbanje, niti o tome da su lijene, već misle na iskustvo koje su imale u teretani u prošlosti.


Jer možda si prije mnogo godina otišla u teretanu i jedva su obraćali pažnju na tebe i loše si dočekana.
Poželjeli su ti dobrodošlicu tako da su ti rekli dobar dan/dobro večer dali su ti neki preštampani program, objasnili ti u 10 minuta (možda) sprave i onda nastavili su pratiti druge članove, one koje dobro poznaju, historijske, one koji svakodnevno dolaze.


U svlačionici su te pregledali od glave do pete kako bi procijenile tvoj outfit, a ti, koja si zaboravila peškir, jer godinama nisi bila u teretani, osjećala si se grozno i ko bu**la, zar ne?


Pa si se vratila svom životu uvjeravajući sama sebe da si lijena, sve dok te nakon nekoliko godina tvoja super motivirana prijateljica nije odvukla u drugu teretanu.


Ali ovoga puta nisi se dala da te prevare s teretanom i sprave za koju si shvatila da je dosadna i da ti ne odgovara pa si odlučila krenuti na grupno vježbanje.


Završila si u zadnjem redu, gdje se jedva vidjelo kako se instruktorova guzica pomiče lijevo-desno, jer dobri su učenicima okrenuti leđima.


Ništa nisi razumijela jer su ti oni iz prvog reda koji su se zezali s instruktoricom zaklanjali pogled.
Nitko te nije pozdravio niti ti išta objasnio i opet si otišla demoralisana, misleći da više nikada nećeš koračiti u teretanu, zar ne?
Šteta što si tek bila upisala na više mjeseci jer su ti rekli da ti se to isplati.


“Curo, ali pretjeruješ”.


Mislimo da nije pretjerivanje, jer to nam govore i što smo i same osjetile i čule proteklih godina. Mnoge od naših članica isle su u nekoliko teretana i tako je to išlo, nisu se osjećale nimalo dobrodošle niti ugodno.
I zbog toga smo se stavile u vaše cipele i stvorile drugačiji sistem.


Jedinstveni sistem u kojem nas moraš ispričati ako te možda nismo u mogućnosti odmah dočekati i zamolimo te da  pričekaš ili da se vratiš po dogovoru na sastanku koji ćemo ti predložiti, jer prvi put moramo s tobom mirno sjesti, upoznati te, slušaj tvoje potrebe, tvoju priču.


Nakon toga, ako se odlučiš na ovaj prvi korak i da mi možemo biti rješenje za tvoje nelagode,  zajedno ćemo odlučiti kada će ti biti prvi trening jer ćemo za tebe rezervirati instruktoricu koja će se posvetiti isključivo tebi kako bi s tobom napravila najbolju stazu aktivnosti, prave one za tebe i prilagođene tvojim potrebama. , prate te od prvog dana i sve vrijeme koje ćeš odlučiti ostati sa nama.


Nadalje, uvijek ti garantujemo podršku instruktorica cijeli dan svaki dan, a jednostavna, zabavna i privlačna aktivnost, uvijek praćena sa najboljim profesionalcima u gradu, od 9:00h do 21:00h sati svakih dan od ponedjeljka do petka i nedjelju popodne, to je naša JEDINSTVENA metoda.


Lična asistentica koja će svaka dva mjeseca zajedno s tobom provjeravati tvoje iskustvo i pomoći ti u prevladavanju prepreka koje se mogu pojaviti na tvom putu ka zdravlju i dobrobiti.


Tvoja referentna instruktorica koja će provjeravati tvoj plan kretanja i napretke s tobom svaka dva mjeseca i svaki put kad je potrebno.


Mogućnost nadokanđivanja propuštenih termina sa DUPLOM GARANCIJOM koje si možda iz opravdanih razloga izgubila.
I uvijek adekvatna dobrodošlica.


Zar ne vjeruješ?


Dođi i probaj na sebi kao što su uradile stotine žena do sada. Možeš pročitati njihove nevjerovatne priče u recenzijama na link ispod:
Znamo da nije lako povjerovati u sve ovo s obzirom na ono što se dogodilo u prošlosti i upravo iz tog razloga želimo ti danas dati jedinstvenu priliku da testiraš na sebi, ne jedan čas, ne dva, već TRI SEDMICE neograničeno.
Misliš li da će to biti dovoljno da razumiješ?


Zatim mi piši da zakažemo tvoj sastanak, a zatim, ako želiš, samo aktiviraj svoj probni period sa simboličnom cijenom od 20 KM da bi dobila svoju propusnicu.


Ova jedinstvena prilika će biti rezervisana za 10 žena koje nisu nikad bile kod nas.


OTVORENE SU REZERVACIJE


Možeš aktivirat tvoju propusnicu odmah nakon prvog razgovora. Ova ponuda traje do 30. Novembra.
Ne odlaži više svoju dobrobit čekamo te u klubu.


Piši nam na messenger ili na naš Viber br. 0603556160 za PRVI STRATEŠKI SASTANAK.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost