×
Novosti
IZABERI SEBE I BIT ĆEŠ SRETNA
Lifestyle Club

Mora da ti uđe u glavu da je biti zdrava i u formi stvar izbora, a ne pokušaja.

Pa poduzeti nešto za ovo ili ne?

Ako želiš biti u takvoj formi da možeš imati obnovljivu energiju poput solarnih panela koje možeš koristiti beskrajno svaki dan bez da ti ikada ponestane energije, disciplina u kojoj trebaš postati crni pojas zove se fizička aktivnost.

Fizička aktivnost je poput sunca.

Ipak, budi oprezna: ne govorim o onim bezveznim kursevima ili programima koji su ekstremni, teški i opasni za tvoje zdravlje.

To nude fitness centri ženama koje žele nahraniti svoj ego lajkovima i srcima, ali meni je jasno da ti do toga ne želiš doći plus te ne zanima takvo nešto.


Onda me poslušaj, jer imam novosti za tebe:

Jesi li umorna od prihvatanja svakog zahtjeva kolega, prijatelja i rodbine, samo da ti se ne "nasade u glavu" i da živiš mirno i neometano?

Jesi li zasićena trenutnim stanjem i neugodnostima koje te, ko zna kako, uvijek uspiju natjerati da budeš mrgud i gunđalo i živciraju te po cijeli dan i svaki dan?

Imaš li potrebu dignuti sve u zrak, sve što si izgradila do sada, kada te iskoriste kao informativnu službu, sluškinju i klinex pa kao zahvalnica drvlje i kamenje?


Uzmi sve ovo i obriši sa spužvom jer, ako si voljna zasukati rukave da proradiš, mogu ti dati u ruke mašinu  "stvarač sreće i blagostanja".


Govorim o mojoj jedinstvenoj metodi stvorenoj isključivo za žene.

Ti samo trebaš slijediti upute i spojiti utikač!

Jedino tako možeš postići uspjeh, sreću i dobrobit o kojima sanjaš, podižući svoj životni stil i fizičku formu na višu razinu. 


Biće toliko očito da će ti svi biti zavidni i da te napokon poštuju. 

Tebe i tvoje slobodno vrijeme.


Ovo je jedini mogući izbor za tvoj život… jedini kojem možeš vjerovati!


Ukratko, stavljam ti na srebrni plato nepogrešivu metodu da živiš dobro, sretno i u formi i da se razlikuješ od bezbroj žena koje i dalje posežu za liječnicima, plastičnim hirurzima i "čarobnim" preparatima koji ne rješavaju probleme i samo prazne novčanik.


Ne razmišljaj dalje i posveti malo vremena sebi kroz kretanje, a ako ne znaš odakle krenuti, postani jedna od naših uspješnih članica, a mi ćemo ti pomoći da kreneš najboljim putem za tebe i tvoje nelagode.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost