×
Novosti
MATEJINA USPJEŠNA PRIČA: "POKRENI SE DOK NIJE KASNO!"

Nekada kada prestaneš slušati svoj unutrašnji glas i ignorisati signale koje ti tijelo šalje da nešto nije uredu počet će i "svemir" oko tebe da se priključuje.

Koji razlog te potaknuo da počneš sa treningom?

Kada je proljeće došlo,a time vrijeme za kožne jakne i haljinice pa ništa od preko pola ormara nisam mogla obući. Nisam mogla više u Zari ništa uzeti,a to me je ljutilo i bacalo u depresiju. Počela imati probleme sa kičmom i bolove. Otišla sam doktoru pa mi je rekao da je zbog previše kilaže. Teško sam se kretala. Loše spavala,a jela svako malo. Našla karticu od teretane,jer sam i prije dolazila u Lifestyle. To mi je bio okidač. Spakirala sve za trening i došla učlaniti se opet u teretanu. Vrijeme je bilo da se pokrenem ako želim svoje zdravlje dovesti u ravnotežu opet.

Šta te najviše pogađa?

Kako imam hormonalni disbalans i bila sam primorana da nešto promijenim u svom životu. Imala sam cilj izgubiti kilažu kako bi uzela određenu kožnu jaknu u Zari i da stanem u sve haljine i hlače iz ormara.
Hvala što si podijelila svoje iskustvo sa ostalim ženama!
 

Šta se promijenilo otkako si počela odvajati vrijeme za sebe kroz kretanje?

Prvih mjesec dana treniranja sam primijetila da bolje spavam i lakše se krećem. Kilaža se počela mijenjati nakon 3 mjeseca treniranja. Izgubila sam 7kg. Celulit sam skoro riješila potpuno kako se koža zategnula. Nemam više probleme sa kičmom.Stražnjica mi se povećala i podigla. Obim struka se smanjio za 8cm,a butina povećao. Počela opet trčati i prijavljivati se na trke.

Koji je do sada najbolji rezultat koji si postigla?

Kad sam vidjela da sam nakon mjesec dana trčanja,uspjela za 35min istrčati 5km i moje samopouzdanje nikad bolje nije bilo. Raskid veze liječim u teretani. Uzela sam onu jaknu u Zari u L broju a proljetos ni u XL nisam mogla stati. Sada mi mogu sve hlače i haljine. Vježbanje mi je ušlo u naviku,pa dolazim sada skoro svaki dan.Osjećam se lakšom nakon treninga. Kako fizički,tako i psihički. Krvna slika mi je sada perfektna. 

Kome i zašto bi preporučila baš Lifestyle club?

Svakom preporučuje Lifestyle club ako želi promijeniti svoj život na bolje,jer vrijedi. Na početku bude teško,ali brzo uđe u naviku da se misli na sebe. Zavoli se ambijent brzo. Trenerice su jako ljubazne i pristupačne za svako pitanje. U Lifestyle se osjeća svako dobrodošlim i isto kao da je u svojoj kući,a time je zagarantirano da se dođe do željenih rezultata.Opušten ambijent je. Moja priča i dalje nije gotova,jer cilj mi je izgubiti još10kg do nove godine. Došla sam u teretanu sa 82kg,nakon 4 mjeseca imam 75kg i zdravlje fizičko i psihičko nikad bolje. 

Pokreni se dok nije kasno!

 



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost