×
Novosti
USPJEŠNE NAVIKE = USPJEŠNE ŽENE
Lifestyle Club

 Psihološka istraživanja otkrivaju da…

…95% svega što mislimo, opažamo, radimo i postižemo posljedica je stečene navike.


Rađamo se s instinktima, ali bez navika.

Razvijamo ih tokom vremena.


Na primjer, ako se zdravo hraniš, vjerojatno si izgradila dobre navike oko hrane koju kupuješ i naručuješ  u restoranima.


Ako si u formi, to je vjerojatno zato što redovno vježbaš.

Ako si uspješna kao poslovna žena, to je vjerojatno zato što tvoje radne navike su solidne i efikasne, redovno radiš mentalne pripreme i pozitivni samogovor omogućuju tebi da ostaneš optimistična čak i usprkos trenutnim neuspjesima.


Imale smo zadovoljstvo raditi s nekoliko uspješnih poduzetnica, menađerica, doktorica, advokatica, glumica i reditljica i sl. i možemo te uvjeriti da sve imaju jednu zajedničku stvar: dobre navike.

To ne znači da nemaju nikako loše navike, imaju, ali njih je malo.

Dnevna rutina izgrađena na dobrim navikama razlika je koja dijeli uspješne žene od svih ostalih.


I, zapravo, ima smisla.


Kao što smo ti već nekoliko puta rekle, uspješne žene nisu nužno talentiranije ili inteligentnije.


Ali njihove navike vode ih u pravom smjeru, čineći ih dobro informiranim, svjesnijim, kompetentnijim, kvalificiranijim i pripremljenijim a dodatno zdravijim, energičnijim i sa nevjerovatnim samopouzdanjem.


Sada se spontano postavlja pitanje:

Koje su to navike koje ti mogu pomoći da se popnete na vrhunac uspjeha?


Jedna objava ne bi bila dovoljna da ti sve detaljno objasnimo.

Ali možeš ih otkriti dosta na našoj jesenskoj promociji "POČNI PAMETNO" - koja će se održati u Lifestyle Clubu u utorak 19. septembra.

Tokom događaja otkrit ćeš koje "alate" možeš koristiti da ugradiš zdrave navike i koje ti mogu pomoći da kvalitetno odvajaš vrijeme za sebe, više osobnog zadovoljstva i više energije da se suočiš sa svakodnevnicom.

Rezerviši svoje mjesto do 18. Septembra prije nego što bude "sold out" na svim kursevima i da izgubiš priliku da isprobaš među prvima najnovije koreografije.

Ukoliko nisi još naša članica, a želiš da se pridružiš ovdje možeš rezervisat svoju STRATEŠKU KONSULTACIJU i pronaći sve informacije koje ti mogu zatrebati da učiniš prvi korak i kako rezervisati svoje mjesto.


Promocija je zatvorenog tipa i jedino naše članice i njihove gošće mogu učestvovati.


NAPOMENA

GOŠĆE da bi mogle učestvovati na događaju imaju potrebu da prije toga imaju sastanak sa trenericom kako bi mogle vježbati u totalnoj sigurnosti i bezbijedno uz kurseve koji su u skladu sa njihovim fizičkim stanjem, mogućnostima i potrebom. U suprotnom, neće moći učestvovati.

Čekamo te da stvoriš svoju najbolju budućnost zajedno!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost