×
Novosti
UTISCI SA GALA VEČERE - OTVORILA SU SE VRATA BUDUĆNOSTI
Lifestyle Club

Došlo je i to jutro a nama je ostalo još samo da pušemo balone i da ukrasimo  binu.

Dogovorena muzika, dogovoreni su i pića i poslastice.

Svi smo u nekoj euforiji i super raspoloženom stanju i jedva smo čekale da  širom otvorimo naša vrata ne samo na događaj već na drugačiju budućnost.

I prve gošće ulaze. Pa još gostiju. Pa još i još.

GALA VEČER JE POČELA

Direktorica Giovanna zahvalila se na ukazanom povjerenju koje su ukazale članice koje su učestvovale na našoj ljetnoj igri i cijelom timu koji je naporno radio da ovaj događaj bude za pamćenje.

Sa uzbuđenjem u glasu iskazala je svu radost što smo po prvi put nakon dugo vremena mogle organizovati ovo super druženje.

"Ovaj događaj je prvi u nizu mnogih drugih druženja. Uživajte i neka vam bude lijepo ne samo danas nego sve dane koje ćete provesti zajedno sa nama"

Istakla je dir. Giovanna i odvojiti vrijeme za sebe kroz kretanje. To vrijeme treba da bude lijepo i prijatno.  Naš svakodnevni trud je baziran na tebe kao ženu i na ugradnju zdrave navike koje će učiniti da se osjećaš dobro ne samo danas nego cijeli život.

Priznajemo – posmatrale smo vaše reakcije

Dali smo sve od sebe da budemo dobri domaćini. 

Obožavale smo vaše osmijehe koje ste sve imale na licu od samog ulaska. 

Primjetile smo vaše veselo ćaskanje i druženje. Baš nas je obradovalo vidjeti da se unutar našeg kluba stvorila tako divna atmosfera, prijateljstva i podrška među ženama koje su različitih generacija i iz različitih priča. 

Pjevanje punim glasom i plesanje je za nas bio znak da vam je lijepo i da se fino provodite baš kako smo očekivale i kako ste i vi zaslužile. 

Drage naše, hvala vam od srca.

Podjelile smo nagrade u vrijednost od preko 1300 KM.

Čestitamo od srca:

1. Godišnja članarina: Nađa Berberović

2. Polugodišnja članarina: Jovana Čolić

3. Personal Club članarina: Sanela Hidić

4. Tromjesečna članarina: Muvedeta Tuno

5. Mjesečna članarina: Eminović Mirela Lejla

A sretni brojevi koji ovaj put nisu izvučeni nisu bili uzrok razočarenja jer samim učestvovanjem u ovoj igri dovelo ih je do pobjede na svoje izgovore, strahove i prepreke.

Zdrav život te uvijek nagrađuje. 

Izvlačenje je bio uzbudljiv momenat i sve smo se obradovale za svaku ženu koja je osvojila jer smo mi takve i naše članice isto. Nesebičcno dijelimo naše znanje, radujemo se tuđem uspjehu i sreći i radujemo se svi zajedno svakom postignutom rezultatu.

 Čast nam je bilo upoznati vaše partnere/muževe, sestre i prijateljice koje su vas pratile na događaj i napokon vidjeli gdje i skim djelite vaše dragocijeno vrijeme.

Zahvalili su nam se što činimo njihovu voljenu osobu sretnijom i kako na ovaj način sve to utiče pozitivno unutar porodice.

ZA KRAJ...

Ispratile smo sve naše gošće i poklonili mali znak pažnje u kojem smo podjelile najbitniju poruku na svijetu.

Voli sebe!

IMAJ NA UMU – budućnost nije što je nekad bila.

Za sve članice koje su htjele ali nisu stigle učestvovati u našoj nagradnoj igri te zato nisu mogle prisustvovati GALA VEČERI imamo odlične vijesti i novine.

Kontaktiraj nas odmah da zakažeš privatne konsultacije kako bi te tvoja asistentica mogla upoznati s tim šta te čeka sa nama u narednom periodu.

Kreiraj svoju najbolju budućnost zajedno sa nama.

Tvoj Tim Lifestyle Club-a

Znamo da ni slike ni video  ne mogu dočarati potpuno atmosferu ali ipak malkice možeš zaviriti kako nam je bilo u foto galeriji koju je obilježila naša zvanična fotografkinja Ivana Anušić.

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost