×
Novosti
POČNI PAMETNO OVAJ SEPTEMBAR
Lifestyle Club

"Nije potreban drugi stepen mastera ili doktorata da bi se shvatilo da vrijeme prolazi za sve i da je sadašnjost (dok pišem ovu objavu) prošlost, a prošlost još više prošlost. 

Nismo na izložbi očitog, ali ovdje sam da ti kažem da prestaneš gubiti vrijeme živeći sa nadom da će tvoje zdravlje, život i posao jednog dana uspjeti ili da ćeš možda postati "tip top" kako si zamišljala, bez problema i brige ili da ćeš postati milionerkom. 

Tik-tok, vrijeme otkucava drage dame. " - Giovanna

Vrijeme je da stvarno zasukaš rukave i posljednji put "ukradeš" vrijeme koje ti negiraju, da ga posvetiš sebi i svojoj dobobiti, jer smo za ovaj 19. septembar odlučile staviti na pozornicu za neviđeni događaj

"POČNI PAMETNO"


jedinstvenu priliku u kojoj smo ti odlučile otkriti:

- Kako živjeti život kakav želiš i zaslužuješ (ne pretjerujemo, nećemo ti reći da ujutro slušaš motivacione rečenice, nego ćemo te naučiti kako ćeš praktičnim putem ukloniti tvoje najgore nelagode);

- Naše tajne tehnike (koje nikad nismo otkrile do sada) za stvaranje fizičke forme iz snova, bez mrkotrpnih, opasnih i dosadnih vježbi čak i ako se nekad osjetiš mrzovoljno i lijeno;

- Kako stvoriti vlastiti 
jasan i koherentan"sistem navike" koji će ti dozvoliti da odvojiš vrijeme za sebe automatski bez ikakvog razmišljanja i uz minimalno truda;

i još mnogo, mnogo više.

I kad kažemo jedinstvenu priliku, stvarno to i mislimo.

Možda već znaš, ali sada je vrijeme da se promijene iz korijena svi kusevi. Svima će biti prvi put da se suočavaju sa njima. Svi su na početku, poput početka nove školske godine.

A znaš li zašto?

1. Vjerujemo da ne bi trebala nikada svaki put iznova raditi drugačiju rutinu vježbi po želji ili prenosu trenerica (kako im na um padne u zavisnosti od raspoloženja)

2. Planirana promjena u vježbanju i prostudirani protokoli rada su 100% efikasniji u procesu tranzicije i pomažu učenju ispravnih pokreta i razvijanju fizičke forme.

3. Kako se kaže: "Repetitio est mater studiorum / ponavljanje je majka učenja."

Jedino uz ponavljanje možeš unaprijediti tehniku i poboljšati sve aspekte koje želiš implementirati od smirenosti do energije, od uklanjanja viška kilograma do uklanjanja onih dosadnih bolova u leđima. 

Naši protokoli rada obećavaju ti da će tvoje tijelo stalno biti izazvano i stimulirano, kursevi su osmišljeni da daju rezultate i da te drže motivisanom.

Gradimo od temelja! 

Svi naši treninzi osmišljeni su tako da prvo podučavaju osnove, a zatim podižu razinu kondicije kako bi postigla željeni rezultat.

A nakon promocije?

Nastavljamo te savjetovati, podržavati i pratiti tvoj napredak kroz specijalizirane strategije i mjesečne mentorske sesije jedan na jedan. Ako jedna sesija nije dovoljna, rado ćemo zakazati drugu da podržimo tvoje fitness putovanje.

Tu smo uz tebe, mi smo jedan tim, a tvoj uspjeh je i naš uspjeh.

JOŠ SE DVOUMIŠ ZAŠTO BI TREBALA DA SE POKRENEŠ BAŠ SADA?

Događaj je BESPLATAN i rezervisan isključivo za naše članice i njihove gošće, zbog toga je potrebna rezervacija.

Sve ste dobrodošle na jesensku promociju, pa se tako sve možete prijaviti i to putem poruke na messengeru ili na viber broj 060 355 61 60

NAPOMENA

GOŠĆE da bi mogle učestovati na događaju imaju potrebu da prije toga imaju sastanak sa trenericom kako bi mogle vježbati u totalnoj sigurnosti i bezbijedno uz kurseve koji su u skladu sa njihovim fizičkim stanjem, mogućnostima i potrebom. U suprotnom, neće moći učestvovati. 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost