×
Novosti
NE ZA "TEST" KUPAĆEG KOSTIMA.. JEDINI TEST KOJI MORAŠ PROĆI JE ZA TVOJE ZDRAVLJE!
Lifestyle Club

Kad sam bila u Sarajevu razgovarala sam sa pojedinim članicama o navikama, zdravlju, dobrobiti tijela i uma.


Koliko je važno da su ova dva područja - dio jedne esencije - voljena, njegovana i zdrava.


U jednom trenutku jedna od njih je rekla nešto što me je potaklo i natjeralo dodatno na razmišljanje o razlozima koji "tjeraju" ženu da se počne baviti tjelesnom aktivnošću. 


“TEST KUPAĆIH KOSTIMA” i nastavila precizirajući da ta logika ne bi trebala postojati u našim glavama.. da ne postoji i da ne moramo položiti nikakav test,to nije ispit za položiti..

Uslovljene smo društvom, nametnutim estetskim standardima i više brinemo kako ćemo izgledati ovog ljeta nego o svojoj dobrobiti. Ne želimo raditi na sebi zbog onoga što će drugi misliti o nama nego zbog sebe i toga kako se zapravo osjećamo, psihički i fizički.

Koliko si pod stresom, nervozna, napeta, koji su ti nalazi baš loši, koliko često imaš migrene, bolove u vratu ili trbuhu.

Ideš kao voz svaki dan ne pitajući se kako si zapravo, jesi li dobro ili si bolesna psihički, tijelom i dušom, a brineš o tome kako ćeš izgledati u kostimu.

Pa ako je poenta lijepo izgledati u kupaćem kostimu, svakako možeš početi i čak možeš doći do toga da se ovo ljeto osjećaš bolje nego danas, ali najbitnija i najvažnija stvar je osjećati se bolje u svom tijelu, sviđati se sebi, vidjeti sebe bolje, a ne za "kako će ti pristajati kupaći kostim".

Ali ako je samo to ono što ciljaš znaj da te to dugoročno neće dovesti do toga da postaneš bolja, ako se želiš promijeniti i težiš postati aktivnija, zdravija, agilnija osoba, s manje boli, manje stresa, više energije i koja je također , s njegovanim tijelom, mršavijim i zategnutijim ..trebaš kopati malo dublje po sebi od "testa kupaćeg kostima" (pokušaj i ovaj pojam ukinuti) jer tvoj um upravlja tvojim tijelom i samo tako ćete gurnuti na put dugotrajnog roka, a ne kratkog daha.

Ovdje smo da te podržimo i pomognemo ti na tvom putu, ne samo fizički.

Jer voljela bih da to možeš uspjeti jednom zauvijek, za cijeli život!!!

PIŠI poruku ovdje da dogovorimo termin za informativne i neobavezne konsultacije, zajedno ćemo tražiti rješenje i najbolje uslove za početak i nastavak.

Želiš da saznaš nešto više o tome?

OVDJE NAM NAPIŠI PORUKU

direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

Učini ovo lieto SAVRŠENO!

Sudjeluj u našoj LJETNOJ IGRI i pobijedi u NAŠEM IZAZOVU!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost