×
Novosti
RECI DA JE PROBLEM LIJENOST? ONDA EVO KAKO TO RIJEŠITI!
Lifestyle Club

Lijenost nije lična odlika (karakter), čak i ako tako misliš, nije, niko se nije rodio lijen, lijenost je način razmišljanja.

Ako sebe uvjeriš da si lijena, tvoj um će pokušati biti koherentan kroz određene radnje, kao što je odabir kauča umjesto šetnje, automobila umjesto bicikla, kreveta umjesto skijanja.

Ali, ako, naprotiv počneš imati aktivniji mentalni stav, tvoj um će te također podržati i natjerati te da odabereš stepenice umjesto lifta, šetnju umjesto autobusa i tako dalje.

Dakle, prvi savjet je krenuti od stava, zatim drugi, u koheziji s prvim, pretvaranje malih radnji u navike.

Naš mozak nam pokušava uštedjeti energiju i za to su potrebne navike.

Kada radiš nešto na šta si navikla, rasipanje energije je manje, ne moraš puno razmišljati o tome jer znaš kako se to radi.

Dakle, tvoj mozak ne voli nove stvari, jer ti uzrokuju stres, umor, ali ako novu stvar pretvoriš u naviku, to će biti nova rutina koja će promijeniti tvoj način življenja.

A da bi to učinila, moraš slijediti male jednostavne korake, poput započinjanja s jednom po jednom navikom, počevši malo po malo, s nečim lakim, jednostavnim, održivim.

Ako želiš postati aktivna osoba i do jučer si se nakon posla bacala pretežno na fotelju, sada ne možeš za početak trčati svaki dan 5 km jer će to biti prezamorno, i energetski i vremenski i neizvodljivo radi organizacije. 

Zato smo osmislile metodu rada koja će ti omogućiti da promijeniš svoj život, pretvarajući male radnje u navike, kroz jednostavan, lak trening koji ne zahtijeva previše fizičkog, mentalnog i vremenskog napora.

Zove se VITKA I ZATEGNUTA i garantujemo ti da ćeš u 30/60 minuta treninga 2 puta sedmično uz jednostavne, učinkovite i zabavne vježbe moći započeti zdrav i aktivan život te ponovno otkriti dobrobiti kretanja.

Onda će ti u kombinaciji s malim svakodnevnim radnjamapoput penjanja stepenicama, parkiranja automobila malo dalje od određenog mjestapromijeniti život i konačno ćeš moći pobijediti lijenost.

Ako želiš probati, pošalji nam poruku, rado ćemo te upoznati i pokazati ti metodu koja je već mnogim ženama omogućila da posvete vrijeme sebi i vlastitoj dobrobiti.

Imaš mogućnost isprobati na sebi, kao što su testirale stotine žena i uvjeriti se sama jesmo li mi pravo rješenje za tebe i tvoje nelagode...

A ako želiš da ti pomognemo, čekat ćemo te u klubu.


Zatraži svoje besplatne konsultacije već danas i napravi prvi korak.

Na raspolaganju ćeš imati:

  • kognitivni sastanak s asistentom za procjenu najboljeg putaza tebe
  • konsultaciju s našom glavnom trenericom za izradu ličnogprograma prema tvojim potrebama

Pošalji nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:.... 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo satobom za tekuću sedmicu.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.

                                     

Mi smo tu da ti pomognemo i da te podržimo da kreiraš svoju najbolju budućnost!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost