×
Novosti
"NEMAM VREMENA" ZAHVALJUJUĆI NAŠOJ JEDINSTVENOJ METODI, NE POSTOJI!
Lifestyale Club

Neka digne ruku ko od vas ne doživljava lude dane?


Koje počinju u 6.30 ujutro i završavaju navečer nekad (samo ptice znaju tačno kad) bez predaha.

Razumijemo te, tako nam grah pao, ima dana kad izađeš iz kuće rano ujutro i vratiš se navečer kasno, još trebaš u nabavku, skontat šta ćeš pripremiti za večeru, dok spremaš, dok ovo dok ono i ide dan...a gdje si ti u svemu tome?


Ne bi trebala odustat od fizičke aktivnosti, čak i ako možeš samo malo uraditi tipa 2 sata sedmično po pola sata ili sat.


Ali kakav život imaš ako nemaš ni to na raspolaganju?

Činjenica je da i dva sata sedmično ti mogu učiniti da se osjećaš dobro, omogućuju ti da se odvojiš od svakodnevnih problema i stresova, da napuniš baterije, da koristiš kao izduvni ventil, napuniš pozitivnom energijom i također ti može popravljat raspoloženje.

Trideset minuta ili sat je bolje nego nijedan sat sedmično, dobro odrađen trening krojen po tvojoj aktualnoj situaciji sa odgovarajuĆim intenzitetom trebala bi uvijek sebi dopuštat makar 2 puta sedmično,i kad bi svijet pao.

"Cure, ali je li sat/trideset minuta 2 puta sedmično dovoljno?"


Dovoljno je da počneš graditi dobru naviku i da se osjećaš bolje nego što se sada osjećaš 100%.

A dodatno ako imaš prekoncept da je Fitness dosadno, naporno i bolno i sl. dužne smo ti reći da 


jeste ukoliko niko te ne prati i puštena si sama sobom
jeste ako niko ti ne prati na početku i ne znaju koja je tvoja aktuelna situacija
jeste ako trenerice gledaju samo kako će te slomiti misleći da to je njihov posao


Želiš izbjegavati sve ovo?


Super onda trebaš odabrat pravi klub za tebe koje možeš prepoznat odmah na početku čim ulaziš, po kako se postave sa tobom front desk, treneri, kakve su vježbačice unutra, kakva je atmosfera, čistoća itd.


Nije teško ni preko FB stranice ili instagram prije nego što ulaziš da vidiš kako komuniciraju ili bolje ne komuniciraju, koju vrstu slika objavljuju i koje poruke šalju vani tipa "vidi kako sam mačkica""vidi mi guzice" "vidi kakva sam dobra i kako se odvijam" i najvažnije obavezno pročitat recenzije jer su svi dobri "hvali svog konja" ali bitne su druge žene poput tebe kako su doživjele to iskustvo u tom prostoru.

Dakle, prije svega ovo gore navedeno pošalje krivu sliku šta se dešava u fitnesima i vrlo često ti kao žena dobiješ ideju da ako trening ne traje sat i pol, ne izađeš na trepavicama ili ako nemaš najnovije tene ili tajice za fitness, ne ide, ako se ne izmasakriraš, ne ide, ako ne radiš to 3/4 puta sedmično, ne ide.


POGREŠNO! POGREŠNO! POGREŠNO!


Posljednjih godina nekoliko znanstvenih studija pokazalo je da su kraći treninzi puno više efikasniji, jer vam energija ponestane nakon 20-30 minuta, metabolički su i nada sve održiviji tjs. u skladu sa tvom fizičkom i zdravstvenom stanju.

Šta ako nemam kordinaciju i mislim da imam dvije lijeve?


Pa mi smo to znale da žene ponekad i zbog manjak iskustvo imaju malkice problem sa koordinacijom, zato smo osmislili ovu JEDINSTVENU METODU gdje svaka žena ima poseban put ka dobrobiti i može da organizuje zajedno sa glavnom trenericom na najbolji način mogući.
Uz muziku ili ne, u grupi ili samostalno, više puta sedmično manje puta sedmično ali garantujemo ti da sve formate treninzi suspecijalizovani i prostudirane da uklanjaju ženske nelagode i možeš ga uraditi u bilo koje vrijeme u sedmici od ponedjeljka do petka od 9:00h do 21:00h čak i nedjeljom popodne.


Zar ne vjeruješ?

Dobro si, ne vjeruj nam na riječ nego pokušajmo zajedno, BESPLATNO ZA TEBE 21 dan da isprobaš je li to rješenje za tebe i da li smo mi pravi klub za tebe.

Šta čekaš?

TVOJA NOVOGODIŠNJA PROPUSNICA možeš zatražiti direktno na messanger ili piši putem Viber  060 355 61 60 da dogovorimo termin.


ŽELIM NOVOGODIŠNJU PROPUSNICU!
Dan:.......
Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo,da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.




Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji  kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  

Svaki početak je Novi početak! 

Živi najbolje što možeš jer od danas počinje ova nevjerovatna prilika!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost