×
Novosti
ODRŽIVOST JE KLJUČNA RIJEČ ZA TVOJU DOBROBIT
Lifestyle Club

Godinama smo se sretale, pomagale,razgovarale sa mnogo žena, shvatile smo da je prvi od neophodnih uslova da pokret postane dio života žena – održivost. 

Koliko smo puta u početku srele žene koje su bile super motivirane da „prevrnu svijet“ trenirajući 3-4 puta sedmično, a nakon toga odustanu nakon mjesec dana ili žene koje su se možda fokusirale na neku aktivnost, određeni kurs, ali nije bilo u skladu s njihovim potrebama i stoga je postalo u konačnici dugoročno neodrživo. 


Dakle, za promjenu načina života, umetanje nekog KRETANJA u našu novu rutinu mora se odvijati prema određenom održivom mehanizmu. 


Prije svega, to ne smije biti nešto predugo koje ti oduzima previše vremena, ako nisi navikla se kretati i imaš užurban način života, biti će preteško izdvojiti previše vremena za sebe, te zato od 0 prelazi na 1, a zatim od 1 do 2. 


Počni sa nekom vježbom nekoliko minuta dnevno, polusatnom šetnjom dva puta sedmično dok ne dođeš do dva sata sedmično za sebe i za svoje zdravlje. 

Ne treba da bude previše zamorno. 


Cijeli dan si pod stresom ako moraš još naporno raditi da bi ostala zdrava, ko će te to tjerati?

Trebaš učiniti nešto zbog čega se osjećaš dobro,svakako umjerenim intenzitetom, ali održiv napor, ugodan jer ne moraš se pripremati za Olimpijske igre ili Miss Bikinija. 


 Traži nešto što možeš podijeliti sa prijateljicom ili u društvu, bit će zabavniji. 


Nešto što je održivo za tvoj život, u skladu sa tvojom organizacijom, u skladu sa tvojom trenutnom formom, kondicijom, starosnom dobi,prošlosti, bilo kakvim problemima i najbitnije u skladu sa onim što želiš biti za pet godina. 


Dobro, mi možemo analizirati tvoje potrebe i pokazatiti najprikladniji "put" treninga, ako želiš, piši nam, rado ćemo ti pomoći. 


Zakazat ćemo prvi neobavezni razgovor i u koliko misliš da smo pravo mjesto za tebe počet ćemo tvoj put uz pomoć tvoje lične asistentice i sportskog savjetnika. 


Mi ti možemo pomoći da kreneš ponovo na pravilan način i sa adekvatnom strategijom a tvoje je samo da učiniš prvi korak tako što ćeš nam pisati na link ispod. 

Piši nam direktno na ovaj post i rado ćemo te upoznati i obaviti prvi razgovor sa tobom.

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo termin.

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK
Dan:.......
Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo,da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji  kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  
 Živi najbolje što možeš!


 Živi punim plućima i odvoji vrijeme za sebe i svoju dobrobit!Aktivnosti
VITKA I ZATEGNUTA ONLINE
Ocjenite aktivnost
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost
KONKURS ZA TRENERA - 1 POZICIJA za 2022. godinu
Ocjenite aktivnost