×
Novosti
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM?
VITKA I ZATEGNUTA

Da li misliš da ne postoji? 

Naprotiv, postoji!


Danas želimo da ti predstavimo naš potpuno novi ONLINE program VITKA I ZATEGNUTA

VITKA I ZATEGNUTA je jednostavan program treninga, pogodan za one žene koje danas žele započeti ili ponovno pokrenuti aktivan život, koje će omogućiti da vježbaš u potpuno sigurnom okruženju svog doma. 


VITKA I ZATEGNUTA će ti omogućiti da upravljaš bolje svojim vremenom među hiljadama obaveza koje imaš u toku dana i da odvajaš vrijeme za fizičku aktivnost koja ti je danas potrebna da podižeš ne samo svoj imuni sistem i zdravlje već  će uticati na tvoje pshičko zdravlje tako što ćeš izbaciti stres i nadomjestiti sa pozitivnom energijom i novim elanom za tvoj život.


VITKA I ZATEGNUTA je program koji ti omogućuje treniranje cijelog tijela na jednostavan i učinkovit način u samo 30 minuta na početku, jednom ili dva puta sedmično a poslije možeš povećati na sat vremena.

30 minuta ovog program ima odličan efekat koji će ti sigurno doprinjeti benefitima koje samo kretanje može ti darovati. 


VITKA I ZATEGNUTA je siguran i lagan trening. Treniraš po principu kružnog treninga gdje instruktor vidi, prati i ispravlja na kameri kako bi se mogla unaprijediti sve više i više. Uz male, jednostavne spravice koje su samo tvoje, bez zamjena  stanica ili opreme, u potpunoj sigurnosti tvog doma. S muzikom koju ti odabereš da biti bilo zabavnije, ali bez čudnih koreografija. Jednostavne vježbe za poboljšanje i zatezanje tvog tijela i koje trenira tvoje srce da vratiš kondiciju i smanjiš kilograme koje si nagomilala zbog neaktivnosti.


VITKA I ZATEGNUTA je trening u intervalima vremena, gdje se trenutci rada izmjenjuju s trenuctima oporavka, kako bi ti pružili maksimalnu učinkovitost, u najkraćem mogućem vremenu.


VITKA I ZATEGNUTA je prikladan za svaku ženu jer se možemo dulirati/prilagoditi prema vlastitoj fizičkoj formi, iskustvu i sklonosti. 


VITKA I ZATEGNUTA  ti omogućuje maksimalnu fleksibilnost kod tvojih obaveza jer vježbe će ostati u grupi i moći će se pogledati i naknadno.


VITKA I ZATEGNUTA je pravi program za tebe da treniraš kod kuće ili gdje god želiš. Zahvaljujući malim, udobnim i laganim spravicama poput ekspandera ili malih tegova koje možete zamjeniti za početak čak sa hulahopkama i flašicom vode možeš trenirati bilo gdje u slobodno vrijeme, slijedeći naše ONLINE časove na našoj zatvorenoj grupi VITKA I ZATEGNUTA.

Pa, VITKA I ZATEGNUTA je online program koji si čekala, lagan, brz, možeš ga raditi bilo gdje!

Pristupi našem poznatom kursu VITKA I ZATEGNUTA direktno na FB (zatvorena grupa) gdje ćeš pronaći:

 Ličnu Asistenticu koja će te uputiti i pomoći u tvojim namjerama

 Lična Trenerica koja će izraditi program po mjeri i pratiti tvoje napredovanje.

 TUTORIAL video vježbi i njen opis kako bi mogla pratiti na najbolji mogući način program vježbi

 Lični program izrađen na osnovu tvojih potreba u cilju rješavanje što prije tvojih nelagoda

 8 LIVE treninga

 3 BONUS vježbe

 2 INTERAKTIVNA treninga

 1 ONLINE PRIVATNI ČAS 

 1 ONLINE KONSULTACIJOM SA TRENERICOM

Prijavi se odavde porukom na viber br 060 3556160 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju,uživo ili Online pišući 

1. IME PREZIME

2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE

Nevjeruj nam na riječ nego testiraj na sebi jesmo li rješenje za tebe.

PS: Možeš i sama pogledati komentare na našoj FB stranici da počneš razmišljati da sve gore navedeno možda je to istina!

Živi najbolje što možeš!

Ili kontaktiraj nas na  link ispod da dođeš i da porazgovaraš sa nama, da se upoznamo i da vidimo kako ti možemo pomoći da se osjećaš i da živiš najbolje što možeš ili da uspostavimo telefonske konsultacije na br. Viber-a koje smo ti gore navele i da odvojiš vrijeme za sebe da treniraš od kuće, kako želiš.


Rješenja postoje, na tebi je da napraviš prvo, mali, jednostavni korak sa klikom ovdje.
 
Budi svoja i svijet će se prilagoditi! 

Aktivnosti
VITKA I ZATEGNUTA ONLINE
Ocjenite aktivnost
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost
KONKURS ZA TRENERA - 1 POZICIJA za 2022. godinu
Ocjenite aktivnost