×
Novosti
KAKO PRETVORITI KRIZU U MOGUĆNOSTI

Trenutno mnoge zene traže promjene, ali se boje pogriješiti.

Osjećaju da nemaju vještine za poboljšanje.

Šta je sa tobom?

Odgovori iskreno...

Oduvijek sam mislila da život svima pruža mogućnosti i izazove i da se za to treba pripremiti.

U svom poslu imamo priliku raditi s vrlo različitim ženama i ono što razumijem je da su žene koje uspijevaju pobijediti,  one koje se ustale nakon pada, prevladale prepreke i izazove, one koje prepoznaju svoje granice i pokušavaju ih prevladati.

Pa reci mi, kako bi se tvoj život mogao promijeniti kada bi ovu krizu mogla pretvoriti u svoju stvarnu priliku?

Kako bi  moglo promijeniti tvoj život kad bi imala osobu pored sebe koja je spremna podržati te kad se počnes klimat, jer imaš previše sumnji ili previše straha?

Uskoro  ćemo biti ti ponovo fizički na raspolaganju, pripremamo se za otvaranje, imat ćeš u nama vodič koji će te poboljšati mjesec za mjesecem.


Jer ono što te je do sad okupiralo je strah od stvarne promjene, ali zajedno to možemo prevladati, jer strah proizlazi iz neznanja kako to učiniti, iz novosti, zato smo tu, da te uzmemo za ruku i pokažemo ti put.

Dakle, ovdje je prvi jednostavan korak, 

PRIDRUŽI SE NAŠOJGRUPI ŽENA U FORMI:


i počnite raditi 5 min. vježbu svaki dan ili pristupi live treningu dva puta sedmično 30 min, malo disati i istezati se sa nama, kao štoto vidiš u videima koji su objavljeni, počinjemo po malo da budimo sve mišiće i da se zagrijavamo za treninge koje ćemo uskoro ponovo raditi zajedno u našem dragom klubu.

Nemoj dalje čekati,  započni sada i to baš iz naše grupe,  možeš otkriti korisne savjete i biti odmah u toku za najnovije vijesti koje smo rezervirale za sve naše clanice, ostavi svoje podatke ako se služiš lažnim profilom.

Vidimo se sa druge strane jer  na taj način možemo te još bolje pratiti.

Sa svojim timom stvaram novi način da ti ponudimo naš sadržaj, koji će ti pružiti onu temeljnu potporu da nađeš hrabrost i spremnost na promjene.



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost