×
Novosti
3 GREŠKE KOJE TREBA IZBJEGAVATI,ZA VRIJEME KORONAVIRUSA
LIFESTYLE CLUB

U ovom trenutku u kojem je naš život potpuno u haosu, naše rutine i navike doslovno izmjenjene, riskiraš da uradiš TRI temeljne GREŠKE, koje za svoje zdravlje moraš apsolutno izbjegavati.

Sada kad ti država kaže da razmišljaš o svom zdravlju, sada kada više nego ikad imaš vremena za sebe i da možeš započeti neku fizičku aktivnost, APSOLUTNO NE TREBAŠ:

1 >> NE UČINITI to .

To je prva greška koju si mogla učiniti. Ideš od stola do fotelje, od pranja do kuhanja, bez pokretanja.

2 >> UČINITI SAMA.

S toga kad se odlučiš za nešto,da vježbaš nešto, nemoj razmišljati o svojoj prošlosti kao kad si bila fizički aktivna i bavila si se sportom, da kreneš iznova odatle, od onih vježbi kojih se sjećaš, od onih poteza koje si radila ko zna koliko godina prije, bez znanja o tvom trenutnom stanju forme. Možeš učiniti više štete nego koristi svom zdravlju.

3 >> KORISTITI APLIKACIJE (APP).

U ovom trenutku cijeli svijet trenira putem interneta i nudi ti vježbanje svih vrsta, besplatne aplikacije svugdje i VIP vježbanje koje možeš slijediti, no je li to zaista prava stvar za tebe?

Misliš li da su stručnjaci za kretanje koji znaju šta ponuditi tebi koja se ne krećeš već nekoliko godina, još sa onim bolovima koje stalno imaš?

Mi ne mislimo da je tako baš.
"Ok , ali kako onda da to učinim ?!".

Imamo rješenje za tebe. 

Svakog dana na privatnoj grupi ŽENA U FORMI , cijeli moj tim i ja nudimo časove za različite svrhe, savjete i članke, ali prije svega pogodne za one poput tebe koja želiš započeti sada putem online časova uživo.
U ovoj ćeš se grupi, osim praćenja časova, moći obratiti instruktorima i ostalim članovima, a cijeli tim i ja na raspolaganju smo za personalizirane savjete.
Ukratko, sigurno mjesto na kojem postoje žene poput tebe i profesionalci koji su spremni slijediti tebi i biti uz tebe na tom putu.

Ne hladna aplikacija s crtežima ili vodičima dežurnog modela,već za ograničeno, poznato okruženje, ali koje će te pratiti, gdje ćeš bit sigurna i ti i tvoje zdravlje, i naravno, BESPLATNO.

Prijavi se ODMAH i započni aktivniji život upravo na najbolji način za tebe. 




Grupa je napravljena od realne žene i želimo da tako ostanete zato ako koristiš lažni profil zbog privatnosti odgovori na pitanje zapriključenje u grupu i prihvatit ćemo te odmah.

Ukoliko želiš koju ideju za tvoj trening možeš posjetiti naš youtube kanal na link ispod:



Nama je stalo do tebe, jel tebi?

Posveti sebi vrijeme koje zaslužuješ na najbolji mogući način. 



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost