×
Novosti
KAKO PAMETNO TRENIRATI TOKOM MJESECA RAMAZANA

Svaki treninga zahtjeva dosta snage i energije, pogotovo za vrijeme posta kad organizam doživljava velike promjene.

Pojedini programi koji su sistem rada "MOJIH30min." nude u svakom trenutku lakše opcije ukoliko postane teško i sasvim je prilagodljivo tebi kao ličnosti.

Obzirom da su dani posta ove godine prilično dugi, mnoge misle da je prosto nemoguće još svemu tome dodati i trening. Međutim, uz dobru volju, adekvatan trening i naravno odgovarajuću ishranu u periodu od iftara do sehura, sve je moguće.

Sve to stigneš zahvaljujući dobroj organizaciji vremena uopće neće ti biti teško, posebno jer Ramazan donosi sa sobom lijepo raspoloženje, smirenost i mnogo pozitivne energije.

Još kada sve treninge radiš iz ljubavi uspjeh je zagarantovan.

Tvoj izazov za vrijeme Ramazana, ako postiš, nije da radiš što intenzivnije treninge nego da nastaviš sa svojom dobrom navikom i posjetiš svoj omiljeni trening dva puta sedmično po 30min. biti će više nego dovoljno.

Šta misliš? Da li bi moglo biti izvodljivo?

Red, rad i disciplina je ok ali nije na odmet ponekad sebi dati prostora da učinis nešto za sebe na opušten način.

Samo ako uživaš u tome, samo ako smatraš da odvajaš vrijeme za sebe i da će ti pomoći u procesu detoksikacije samo ako ne želiš da izgubiš naviku nastavi da vježbaš.

Da treniraš rano ujutro ili u večernjem periodu, pred iftar, dobra organizacija i dobar raspored vremena je ključno rješenje.

Mi ti možemo pomoći prijavi se na link ispod i vježbaj na pametan način 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost