×
Novosti
MOJ IZBOR JE ZUMBA TRENING - HADŽIĆ ALMA
Lifestyle Club

1. Zašto baš Zumba?

Moj prvi izbor, pored ostalih  treninga koje nudi klub, jeste Zumba zato što se mogu baš opustiti. Na treninge i u klub dolazim ne samo da bi smanjila kilograme već da bi iz svog organizma "izbacila" negativnu energiju. Muzika, smijeh, ples doprinosi unaprijeđenju mog fizičkog i psihičkog zdravlja.


2. Jel ti bilo teško da savladaš koreografije?

Nije mi bilo teško savladati nove koreografije, jer na treninzima bude takva atmosfera da se osjećaš opušteno, prihvaćeno, a sve što ti nije jasno možeš da pitaš trenerice koje su uvijek na raspolaganju.


3. Da li si postigla željene rezultate?

Rezultati su vidljivi jer sam i dalje nastavila sa dolascima na treninge Zumbe. Moja porodica primjeti rezultate jer kako kažu moji ukućani u formi sam, nasmijana, opuštena i sl.

4. Kome bi i zašto preporučila da dođe na trening Zumbe?

Od kada sam počela dolaziti na treninge Zumbe konstantno u krugovima u kojima se krećem pričam koliko je to dobro za zdravlje čitavog organizma. Možda sam počela sa treninzima zbog smanjenja kilograma ali se vrlo brzo ispostavilo da Zumba ima uticaj na moj cjelokupan organizam. Preporučila bih Zumba treninge svima, što i radim, zbog toga što će unaprijediti fizičko i psihičko zdravlje, a što ima uticaj na kompletan život svakog pojedinca (poslovni, privatni ...)





 

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost