×
Novosti
ŠTA NIJE FITNESS
Lifestyle Club

Mislimo da zbog sebe ili onih koji su vam godinama pokazivali isklesane trbušnjake i čelične stražnjice da je u fitness-u  zaista tako, da u fitness trebamo ići  ne samo da se trudimo nego da crknemo, da izađemo devastirani i da možemo da prisustvujemo samo ako već imamo dobro tijelo da to pokažemo.

U ovom postu ne želim da ti kažem šta je i koliko bi koristi imala kada bi počela da treniraš, jer verovatno već znaš, danas želim da ti kažem šta nije Lifestyle Club:

1. To nije mjesto na kojem možete vidjeti mišiće i stražnjice na izvolite i isklesane abs/trbušnjake.

2. To nije mjesto na kojem radiš grupne časove koji liče na sinhronizovani ples koje izvode gotovo profesionalci.

3. To nije mjesto na kojem muški dok vježbaju vrište i tuku tegove ili bulje u tebe jer naš klub više nije mjesto za njih i odlučili smo da se posvetimo samo ženama.

4. To nije mjesto na kojem te niko ne pozdravlja i niko te ne dočeka nasmijano.

5. To nije mjesto stresa i umora.

6. To nije mjesto na kojem se osjećaš nelagodno jer su sve žene predobre, a lekcije preteške.

7. To  nije mjesto za "fitness manijake".

Ako želiš da se krećeš kako bi se osjećala dobro, ako se želis opustiti i osloboditi napetosti dana, ako želis biti u društvu i odnositi se prema ženama koje se poput tebe žele posvetiti vlastitom dobrobitu, ako želis voditi brigu o svom tijelu i svom zdravlju, evo onda to bi moglo biti mjesto za tebe, najprijatnije produženje tvog dana prije nego sto dođes kući, saznajmo zajedno. 

Ako te je strah od bilo čega, pozivamo te da nas kontaktiraš i podijeliš sa nama sve tvoje dvoumice i nelagode i pomoći ćemo ti korak po korak da se suočiš sa tim.

31. oktobar na Halloween sa Zumba Party-em ćemo zajedno otjerati sve strahove uz osmijeh i dobru zabavu. Kontaktiraj nas i nagradit ćemo tvoj prvi korak. Otkrij kako da učestvuješ. Pazi rezervisali smo samo 10 mjesta za hrabre žene koji žele da počnu posvećivati vrijeme  sebi koje su zaslužile.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost